info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Ceas inteligent pentru sport Polar UNITE bílý, vel. S-L

Polar UNITE bílý, vel. S-L

Ceas inteligent pentru sport

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
516 Lei 784 Lei vei economisi 268 Lei -34 %

Polar

90081803

Video cu produs

Descriere

Polar Unite este un ceas de fitness rezistent la apă, cu tehnologie avansată de ritm cardiac la încheietura mâinii și conectivitate GPS. Acest sporttester de fitness ultraușor și versatil vă ajută să dormiți mai bine, să vă antrenați mai inteligent și să găsiți un echilibru în viață - este asistentul dvs. personal în călătoria dvs. către o mai bună condiție fizică.

Ceasul de fitness Polar Unite vă va ajuta să găsiți echilibrul între sport și odihnă, indiferent cum arată rutina dvs. zilnică! Acest lucru se datorează în principal funcției unice FitSpark, care vă adaptează rutina zilnică de antrenament pe baza măsurătorilor antrenamentelor anterioare, a calității somnului și a recuperării după efort. Astfel, puteți face exerciții fizice cu plăcere și fără teama de epuizare totală! Interesantă este și funcția Nightly Recharge, care măsoară ritmul cardiac și respirator în timpul somnului și evaluează modul în care corpul tău s-a recuperat peste noapte. Un gadget de fitness cool este și programul Serene pentru reglarea respirației.

Polar Unite se conectează, de asemenea, în mod ludic cu aplicația Polar Flow. Acolo, puteți să vă urmăriți toate antrenamentele, să creați analize și să creați planuri de antrenament - chiar și cu prietenii. Aplicația poate înregistra mai mult de 100 de sporturi și este compatibilă cu majoritatea dispozitivelor Android și iOS. Prin conectarea la telefon, veți avea acces și la GPS-ul său, astfel încât să puteți măsura viteza și distanța antrenamentelor!

Deoarece ceasul este conceput pentru a fi purtat toată ziua, este fabricat din materiale ușoare, dar poate rezista la impact, datorită corpului întărit și a sticlei temperate Asahi. Acestea sunt completate de o curea din silicon ușor de curățat. Ecranul tactil color este foarte clar și se aprinde imediat ce rotești cadranul spre tine. Dar îl puteți seta să fie aprins tot timpul!

Funcții sportive:

  • Utilizați GPS de pe telefonul cuplat - măsurați distanța, viteza și ritmul
  • Ghid de antrenament FitSpark - planificare automată a antrenamentelor pe baza nivelului de fitness, a ratei de recuperare și a rezultatelor anterioare
  • Nightly Recharge - o funcție care măsoară modul în care corpul tău s-a recuperat după efortul depus în ziua precedentă
  • Monitorizarea completă a somnului Sleep Plus Stages
  • Exerciții de respirație senină - reglarea respirației și suport pentru meditație
  • Urmărirea inteligentă a arderii caloriilor
  • Profiluri de antrenament pentru peste 100 de sporturi diferite
  • program de alergare adaptiv personalizat
  • Detectarea ritmului cardiac la încheietura mâinii
  • Setarea obiectivelor (pași, calorii, minute)
  • Înregistrarea celor mai bune rezultate personale, analiza progresului personal
  • jurnal de sport, planificarea antrenamentelor
  • Conectarea la aplicația Polar Flow

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții , ciclism , fitness / crossfit , Timp liber , schi fond , înot
Sezonul 2020 Q3
Tipul de contor Sporttester
GPS Nu
Tehnologie Pokročilé měření tepové frekvence na zápěstí , Průvodce tréninkem FitSpark™ , Nightly Recharge™ , Dechové cvičení Serene™ , Sleep Plus Stages™ , Přínos tréninku , Chytré kalorie , Běžecký program

Pokročilé měření tepové frekvence na zápěstí

Ceasul măsoară ritmul cardiac cu ajutorul tehnologiei de senzori de fuziune Precision Prime™.

Průvodce tréninkem FitSpark™

Ceasul FitSpark™ și ghidul de antrenament vă asigură că sunteți gata să porniți la drum cu antrenamente zilnice prestabilite care se potrivesc cu recuperarea, condiția fizică și istoricul de antrenament.

Nightly Recharge™

Vedeți cât de bine vă recuperați noaptea după o zi grea.

Dechové cvičení Serene™

Relaxează-ți corpul și calmează-ți mintea cu un exercițiu de respirație ghidată.

Sleep Plus Stages™

Urmăriți etapele somnului și urmăriți calitatea acestuia.

Přínos tréninku

Obțineți un feedback motivant imediat după antrenament care descrie efectul unității de antrenament.

Chytré kalorie

Pe baza greutății, înălțimii, vârstei, sexului, ritmului cardiac maxim individual (TFmax) și intensității antrenamentului, veți ști exact câte calorii ați ars în timpul antrenamentului.

Běžecký program

Obțineți un plan de antrenament personal și adaptabil care să se potrivească cu dumneavoastră și cu obiectivele dumneavoastră.