info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Veți găsi la noi produse de marcă de top

2XU

Australia 2005

Marca 2XU este angajată în dezvoltarea și producția de echipamente sportive și îmbrăcăminte. A fost lansat în Australia de triatlonistul Jamie Hunt cu scopul de a aprofunda versatilitatea corpului tuturor sportivilor, permițându-le să treacă rapid la niveluri superioare.

Accesați produse

Aclima

Norvegia 1939

Experiența cu climatul norvegian și deschiderea către inovație au făcut din Aclima un producător recunoscut de lenjerie de lână. Îmbrăcămintea cu adaos de lână merinos oferă un confort excelent în orice condiții de temperatură, în orice anotimp și chiar și la intensitate mare de mișcare.

Accesați produse

adidas

Germania 1949

De la înființarea sa, în urmă cu mai bine de șaptezeci de ani, Adidas a fost unul dintre cele mai importante branduri de îmbrăcăminte, încălțăminte și echipament multisport din lume. Tehnologia de ultimă generație este completată de un design elegant, stabilind ritmul pentru moda sportivă globală. Cele trei dungi iconice sunt o garanție a calității.

Accesați produse

Affenzahn

Germania 2010

Marca germană Affenzahn se preocupă de un mediu sănătos pentru dezvoltarea copiilor noștri, a spatelui și a picioarelor lor. Compania se concentrează pe producția de rucsacuri pentru copii și încălțăminte pentru picioarele goale. Aceștia folosesc procese de reciclare în producția lor, datorită cărora nu poluează planeta pe care o vor moșteni copiii noștri.

Accesați produse

Alfa

Norvegia 1931

Vrei cizme dovedite de natura dură a nordului? Atunci căutați încălțămintea de exterior Alfa. Produsele sale trebuie să îndeplinească întotdeauna cele mai stricte standarde pentru a oferi cele mai bune servicii posibile clientului țintă. Nu e de mirare că această marcă este purtată de forțele de securitate norvegiene.

Accesați produse

AXA

Olanda 1902

AXA dezvoltă și produce echipamente de ciclism de peste 115 ani. Marca este specializată în principal în lumini față și spate și în securitatea bicicletei - adică încuietori. Procedeele inovatoare garantează rezistența ridicată și greutatea redusă a tuturor încuietorilor. Veți găsi întotdeauna bicicleta acolo unde ați lăsat-o.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Barebarics

Slovacia 2022

Be Lenka, o marcă de pantofi desculți de calitate, s-a lansat în producția de pantofi de sport eleganți pentru picioarele goale, sub numele Barebarics. Mulțumită unei mari experiențe, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, fiecare model este extrem de confortabil și foarte durabil - vă vor servi mulți ani.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Be Lenka

Slovacia 2015

Marca slovacă Be Lenka se prezintă clienților în principal prin dragostea sa pentru natură, animale și oameni. Nu degeaba brandul susține că este mai degrabă o familie decât o companie. Prin produsele lor, își demonstrează în mod clar abordarea ecologică și dorința de a aduce oamenii înapoi la rădăcini. Iar cu pantofii desculți puteți simți aceste rădăcini în mod minunat.

Accesați produse

Bjež

Republica Cehă 2020

Încă de la înființare, brandul ceh BJEŽ a fost inspirat în primul rând de nuanțele viu colorate. Primele bentițe au apărut datorită suferinței îndelungate a fondatoarei, care trebuia să se lupte cu buclele exuberante ale părului ei în timpul fiecărei mișcări și sporturi active. După cum spune ea, era dificil să le îmblânzească.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Bluegrass

Italia 2008

Marca Bluegrass a fost fondată în 2008 ca un proiect comun al pasionaților de ciclism și al mărcii MET. Datorită experienței sale în industrie, Bluegrass a devenit rapid unul dintre brandurile de top din lume. De atunci, ei se străduiesc în mod constant să își îmbunătățească toate produsele - echipamente de protecție pentru ciclismul de adrenalină.

Accesați produse

Brooks

SUA 1914

Producătorul american de echipamente de alergare are experiență în mai multe industrii sportive. Cu toate acestea, după 2001, s-a aruncat cu totul în dezvoltarea și producția de pantofi de alergare și alte echipamente de alergare. Tehnologia și materialele moderne mențin greutatea sub control, promițând în același timp durabilitate chiar și în utilizarea zilnică.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Bula

SUA 1983

Marca Bula a devenit celebră în special datorită hainelor de iarnă. De câțiva ani, însă, produce și îmbrăcăminte de vară și diverse accesorii pentru a vă face mai plăcută șederea în aer liber sub soarele arzător. Punctul său forte este designul său colorat, care va atrage atenția oricărui sportiv elegant.

Accesați produse

CEP

Germania 2007

CEP este un producător renumit de lenjerie de compresie de calitate. Aceasta vă va aduce o performanță mai bună, o recuperare rapidă și protecție împotriva rănilor. Magia îmbrăcămintei de compresie este folosită de toți sportivii profesioniști pentru a obține cea mai înaltă performanță posibilă.

Accesați produse

Color Kids

Danemarca 1996

Culorile au o mare influență asupra minții noastre. De aceea, toate produsele Color Kids sunt viu colorate și pline de modele jucăușe. Datorită lor și a materialelor folosite, copiii dvs. nici nu vor observa că plouă de ore întregi. În schimb, se vor distra în mod constant și vor respira aer curat.

Accesați produse

Craft

Suedia 1977

Compania suedeză Craft este specializată în lenjerie intimă funcțională foarte eficientă pentru sporturile profesionale, pentru activități recreative active și pentru antrenamentele regulate în vederea menținerii greutății și a condiției fizice. Datorită sistemului său unic cu trei straturi, Craft vă oferă un confort perfect în orice condiții.

Accesați produse

Deuter

Germania 1898

Producătorul de rucsacuri Deuter se mândrește cu cea mai bună reputație încă de la începutul secolului al XIX-lea și al XX-lea. Este un lider în producția de bagaje de cea mai înaltă calitate nu numai în Germania sa "natală", ci în întreaga lume. Alpiniștii, soldații, drumeții și cicliștii știu că se pot baza pe rucsacurile Deuter.

Accesați produse

Devold

Norvegia 1853

Merino este mult mai moale decât lâna tradițională și izolează perfect, respirând în același timp. Hainele din lână absorb bine umezeala și vă țin de cald chiar și atunci când sunt ude. Totuși, cea mai unică caracteristică a lânii merino este efectul său foarte antibacterian, datorită căruia hainele nu miros chiar și după mai multe zile de drumeții grele.

Accesați produse

Didriksons

Suedia 1913

Chiar și activitățile dificile pot fi experimentate în liniște și confort dacă aveți echipamentul potrivit. Didriksons este specialistul suedez în îmbrăcăminte funcțională pentru condiții extreme - primăvara, vara, toamna și iarna vor fi descoperite într-o nouă perspectivă. Credeți-mă, nu puteți fi mai bine echipat pentru sport!

Accesați produse

Eno

SUA 1999

Eno este alcătuită din pasionați de activități în aer liber. Cu toții iubesc natura și dormitul în aer liber. Cu toții preferă să se întindă într-un hamac decât într-un cort, unde nu sunt deranjați de cocoașe și denivelări, de gândacii rătăcitori sau de pământul udat de ploaie.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Ferrino

Italia 1870

Marca Ferrino are o mare putere în cei 150 de ani de dezvoltare și în căutarea constantă a unor modele mai bune și a unor materiale mai potrivite. Datorită experienței sale, știe cum să creeze echipamente de exterior pentru cele mai dure condiții, de la escaladarea vârfurilor din Himalaya la drumeții de mai multe zile prin mediul rural de vară.

Accesați produse

Garmont

Italia 1964

Marca Garmont este prezentă în industria outdoor de 55 de ani și, în același timp, aventurierii au abordat rigorile dealurilor abrupte de la bază până în vârf cu acest echipament. Anii de experiență și know-how se văd în fiecare pereche de pantofi outdoor.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Grangers

Marea Britanie 1937

Chiar și echipamentele de exterior de cea mai bună calitate, cu cele mai avansate membrane de protecție, nu vor rămâne în stare bună pentru mult timp fără puțină îngrijire. Produsele de curățare și impregnare Granger pot prelungi semnificativ durata de viață a hainelor, pantofilor, rucsacurilor sau chiar a cortului dumneavoastră.

Accesați produse

Gumbies

Marea Britanie 2006

Marca Gumbies urmează traseul încălțămintei minimaliste. Designul grozav al flip flop-urilor lor oferă picioarelor tale libertate, protejându-le în același timp de rigorile trotuarelor și ale potecilor naturale. În plus, datorită producției lor ecologice și a materialelor provenite din surse naturale și reciclate, nu lasă nicio amprentă ecologică.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Haglöfs

Suedia 1914

Din 1914, Haglöfs a evoluat constant și a ținut pasul cu cele mai noi tendințe, materiale și tehnologii. În Europa, este cu siguranță unul dintre cele mai progresiste branduri în producția de îmbrăcăminte și încălțăminte outdoor de calitate. Cu sediul în Suedia, ei sunt foarte aproape de activitățile în aer liber.

Accesați produse

Hannah

Republica Cehă 1991

Marca cehă Hannah își fabrică produsele folosind cele mai noi tehnologii și materiale dovedite. Așadar, vă puteți aștepta la o calitate și o manoperă perfectă în fiecare piesă a echipamentului dvs. de exterior. La Hannah nu trebuie să vă faceți griji cu privire la escaladarea ghețarilor sau la excursiile ploioase în pădure.

Accesați produse

Helly Hansen

Norvegia 1877

Mai mult de 140 de ani de producție și inovație respiră din fiecare produs Helly Hansen. Marca poartă numele fondatorului său - un căpitan de vas de pescuit care s-a săturat de condițiile aspre din Norvegia și a decis că și iarna pe mare poate fi confortabil și uscat.

Accesați produse

HydraPak

SUA 1996

Pungile de apă HydraPak sunt răspunsul la cererea cicliștilor de a avea un sistem de reumplere a lichidelor care să le permită să bea în mișcare fără a fi nevoiți să își scoată rucsacul. În scurt timp, marca a devenit cunoscută la nivel mondial și populară nu numai în rândul cicliștilor, ci și al alergătorilor, al drumeților și al altor sportivi.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Inov-8

Marea Britanie 2003

Pantofii Inov-8 au un design ușor și ergonomic pentru a vă ajuta să vă dezvoltați cel mai natural stil de alergare posibil. În scurta sa istorie, compania a devenit un lider în domeniul său în întreaga lume. Astăzi, Inov-8 produce mai mult decât pantofi de alergare - îmbrăcăminte, accesorii și alte echipamente.

Accesați produse

Joma

Spania 1965

În jumătate de secol, marca spaniolă Joma a devenit cel mai prestigios producător de încălțăminte de interior din țară. Aduceți și dumneavoastră un pic de fler spaniol în timpul jocului.

Accesați produse

Kari Traa

Norvegia 2002

Marca norvegiană Kari Traa se caracterizează prin calitatea manoperei și înțelegerea maximă a nevoilor femeilor. Îmbrăcămintea sa nu ciupește, nu mușcă, nu irită și (ca la schiurile freestyle) nu limitează mișcarea. Pe scurt, este exact așa cum ne dorim cu toții să fie.

Accesați produse

Kästle

Austria 1924

Calitatea fără compromisuri și designul atemporal vin odată cu marca Kästle. Designul funcțional sofisticat al schiurilor contribuie atât la o manevrabilitate mai bună, cât și la o greutate redusă. Kästle pregătește cu meticulozitate fiecare detaliu, pe care îl transformă apoi într-un element funcțional. Inovația constantă duce marca înainte.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Kayland

Italia 1971

Încă de la înființare, brandul italian Kayland s-a concentrat pe colaborarea cu sportivii profesioniști care au oferit brandului contribuția lor pentru a îmbunătăți echipamentul de performanță. Această colaborare dă roade de mai bine de cincizeci de ani, iar încălțămintea Kayland este adoptată de tot mai mulți pasionați de activități în aer liber.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Keen

SUA 2003

Douăzeci de ani de experiență sunt clar evidenți în fiecare produs Keen. Pantofii și accesoriile de îmbrăcăminte și-au dovedit eficiența în numeroase expediții în cele mai diverse colțuri ale lumii. Keen se implică activ în idei și evenimente de mediu care contribuie la îmbunătățirea lumii din jurul nostru.

Accesați produse

Killtec

Germania 1981

Marca killtec este susținută de peste 40 de ani de experiență în producția de îmbrăcăminte pentru sport, schi, turism în aer liber și agrement. Filozofia brandului cuprinde un tratament corect și un preț pe măsura calității. Cu toate acestea, cel mai important lucru este o atitudine prietenoasă și dorința de a oferi tot ce este mai bun pentru clienți.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Kilpi

Republica Cehă 2013

Calitatea fără compromisuri a îmbrăcămintei sportive și a accesoriilor de la Kilpi vă va lăsa cu gura căscată. Echipamentul pentru toate anotimpurile nu vă va dezamăgi nici sub soarele de munte, nici pe ploaie torențială, nici pe viscol, nici pe vântul rece de munte. În toate situațiile, acestea vă vor oferi un nivel maxim de confort.

Accesați produse

La Sportiva

Italia 1928

Unde altundeva ar trebui să se producă pantofi și echipamente de înaltă calitate pentru iubitorii de natură, vârfuri de munte și stânci decât în Dolomiții italieni? Gama La Sportiva acoperă echipamente de alpinism, îmbrăcăminte, încălțăminte outdoor pretențioasă și o întreagă gamă de pantofi de trail running care vă vor susține pe orice teren.

Accesați produse

Leki

Germania 1970

Cei mai buni schiori din lume și mulți alți sportivi lucrează cu LEKI pentru a-și dezvolta produsele - acest lucru garantează calitatea și produsele premium. Datorită dezvoltării continue, LEKI are peste 250 de brevete pentru bețe de sport și alte echipamente, ceea ce o face una dintre cele mai inovatoare companii din industria outdoor.

Accesați produse

Lomer

Italia 1975

Marca italiană Lomer își are originile în leagănul producătorilor de articole sportive excelente - în orașul Montebelluna. Condițiile din jur sunt perfecte pentru testare și inovare. Atunci când combini acest lucru cu meșteșugul de precizie și cele mai bune materiale, obții încălțăminte de exterior uimitoare, atât pentru confort, cât și pentru disconfort.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Lucky in Love

SUA 2010

Din Miami vine Lucky in Love, un brand de îmbrăcăminte sportivă pentru femei și fete, pentru tenis și golf. Tricourile, topurile, rochiile și fustele colorate nu lasă pe nimeni să se îndoiască de faptul că este exact ceea ce ar trebui să poarte fiecare tânără și doamnă. Inspirația brandului pur și simplu nu cunoaște limite!

Accesați produse

Mammut

Elveția 1862

Marca Mammut și-a câștigat reputația pentru procesele și tehnologiile sale inovatoare, fie că este vorba de producția de echipamente de alpinism sau de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru exterior. În plus, îmbrățișează ideea de responsabilitate socială și se străduiește să lase în urmă o amprentă ecologică cât mai mică.

Accesați produse

Matt

Spania 1979

Brandul Matt poartă o strălucire care va înveseli monotonia vieții de zi cu zi și vremea înnorată din timpul unei călătorii cu designul său colorat. Iar dacă nu, nu vă va păsa, pentru că accesoriile Matt vă vor face să vă simțiți minunat la o plimbare, o drumeție sau la schi.

Accesați produse

Merrell

SUA 1981

Marca americană de outdoor Merrell își are rădăcinile în anii 1980 în statul Utah. Încălțămintea sa se caracterizează printr-o talpă largă și rămâne pe picior chiar și fără șireturi. Datorită unui concept bine gândit și a unei manopere de înaltă calitate, pantofii Merrell sunt un partener de încredere pentru aventurile tale.

Accesați produse

MET

Italia 1987

Deoarece MET se concentrează în întregime pe căștile de ciclism, ei avansează cu pași repezi în dezvoltarea lor. Anii lor de măiestrie ajută la designul tehnic, în timp ce pasiunea lor pentru acest sport rafinează detaliile funcționale și adaptează designul pentru o performanță maximă.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Mico

Italia 1970

Îmbrăcămintea Mico combină tehnologia de ultimă generație cu un design unic și vă garantează confortul pe vreme caldă și rece. Este rezultatul unei cercetări pe termen lung în ceea ce privește calitatea și tehnologia celor mai bune materiale de pe piață.

Accesați produse

Mizu

SUA 2008

Este timpul să detroneze sticlele PET și să le înlocuiască cu ceva care nu ne va devasta sănătatea și natura. Marca Mizu a dezvoltat o sticlă reutilizabilă de calitate și durabilă. Aceasta folosește materiale și tehnologii de cea mai bună calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil de calitate alimentară, sticla borosilicată și izolarea în vid.

Accesați produse

Mizuno

Japonia 1906

Marca japoneză cu o tradiție de peste un secol. Tehnologia sa unică este Mizuno Wave - o placă de valuri în talpă, care combină amortizarea și stabilitatea într-un mod excelent pentru a asigura o experiență de alergare și o performanță perfectă. Această tehnologie este utilizată în toate tipurile de pantofi.

Accesați produse

Moose

Republica Cehă 2006

Marca cehă de renume mondial MOOSE este specializată în producția de șosete sportive unice. Acestea sunt testate în colaborare cu sportivi de top și, datorită materialelor de cea mai bună calitate și a designului sofisticat, garantează un confort maxim la fiecare pas și săritură.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Nalgene

SUA 1940

Înlocuiți plasticul dăunător cu eleganta și nemuritoarea sticlă Nalgene. Este fabricată din policarbonat, care este în același timp complet sigur pentru sănătate și foarte rezistent, ceea ce conferă sticlei durabilitatea necesară pentru a rezista ani de zile.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Nebbia

Slovacia 1997

Nebbia produce îmbrăcăminte sport perfectă din 1997. Specialitatea lor este fitnessul, dar datorită materialelor foarte plăcute și a croielii confortabile, vă va plăcea și pentru alergare sau timp liber. Designul cool vă permite să purtați hainele oriunde doriți.

Accesați produse

New Balance

SUA 1906

Americanii de la New Balance se ocupă de încălțăminte nu numai pentru sportivi, ci mai ales pentru toți cei cărora le place pur și simplu să poarte pantofi confortabili, sănătoși și eleganți. Pantofii de lifestyle și de alergare de la această marcă oferă performanța de care aveți nevoie și stilul pe care îl doriți.

Accesați produse

Nike

SUA 1971

Nike este o legendă în lumea sportului. Este unul dintre cele mai mari și mai renumite branduri, deoarece de zeci de ani fascinează atleții și sportivii cu produsele sale. Nu doar sloganul său inspiră oamenii de toate vârstele să se apuce de sport și exerciții fizice, deschizându-le posibilitatea de a-și îmbogăți viața cu noi experiențe.

Accesați produse

Nortec

Austria 2002

Nortec este o marcă austriacă care produce crampoane și snowshoes de calitate superioară, ușor de încălțat, care sunt apreciate în special de către alergătorii de trail runner și de drumeții montane. Produsele lor vor alerga alături de tine într-o cursă montană și, de asemenea, te vor susține pe deplin în timpul expedițiilor în aer liber.

Accesați produse

Oakley

SUA 1975

În 1980, primii ochelari numiți O-Frame au văzut lumina zilei. Acum, Oakley este o marcă de renume mondial pe care se bazează atât sportivii amatori, cât și cei profesioniști în timpul performanțelor sportive. Gama largă de produse va satisface fanii avizi, iar designul produselor Oakley va încălzi sufletul.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Odlo

Norvegia 1946

Ce să spunem despre Odlo? Când construcția elvețiană sofisticată este adăugată la elementele de bază norvegiene, nu poți să nu fii sustenabil și responsabil. Atunci când această combinație intră în joc în producția de îmbrăcăminte sportivă funcțională, nu pot fi evitate produsele de calitate care nu cunosc compromisuri.

Accesați produse

Oliver

Australia 1938

Inițial o companie australiană, în prezent germană, Oliver este dedicată în principal producției de echipamente de squash de înaltă calitate. De asemenea, își folosesc cunoștințele și experiența în badminton și tenis și sunt, de asemenea, populari în lumea golfului. Când trebuie să lovești ceva, ai încredere în Oliver.

Accesați produse

On Running

Elveția 2010

Marca elvețiană On Running - aceștia sunt pantofi de alergare de înaltă calitate, cu tehnologia de amortizare "pufuleți" pe talpă. Acest sistem unic, împreună cu designul minimalist caracteristic, face din pantofii On Running niște piese inconfundabile și de neratat pe care toată lumea le va iubi.

Accesați produse

Osprey

SUA 1974

Oricine cunoaște Osprey știe că se poate înființa un brand excelent cu o singură mașină de cusut. Acest brand cu vulturul în emblemă a ajuns în lume să devină unul dintre cei mai respectați producători de rucsacuri și alte bagaje. Gențile și rucsacurile durabile vor mulțumi pe toată lumea cu duritatea și confortul lor maxim.

Accesați produse

POC

Suedia 2005

Fie că schiezi sau mergi cu bicicleta, marca POC consideră că este o responsabilitate personală să ai grijă de siguranța ta. Acesta oferă căști, ochelari de protecție, protecții pentru coloană și alte echipamente de protecție care, în mod ideal, nu vor fi niciodată puse la încercare, dar este foarte posibil ca într-o zi să vă salveze viața.

Accesați produse

Polar

Finlanda 1977

Compania finlandeză Polar este în prezent cel mai mare producător de testere sportive din lume. Acesta vă va ajuta să vă monitorizați reacțiile corpului în timpul antrenamentelor și să vă mențineți ritmul cardiac la nivelul potrivit pentru un efect maxim în timpul performanțelor sportive și atunci când încercați să pierdeți kilogramele în plus.

Accesați produse

Progress

Republica Cehă 2000

Marca cehă Progress este una dintre mărcile de top din lume în ceea ce privește îmbrăcămintea sportivă funcțională. Produsele lor sunt folosite de atleți profesioniști și de aventurieri de o viață întreagă care poartă marca Progress atunci când se îndreaptă spre condiții extreme. Nu este surprinzător faptul că produsele sunt excelente.

Accesați produse

Protest

Olanda 1993

Marca Protest a fost fondată în Olanda. A fost fondată de patru entuziaști ai snowboarding-ului care au încercat de la început să creeze haine de designer cu un aer sportiv și la prețuri accesibile. Au rămas la ideea lor până în ziua de azi, rezultând echipamente sportive confortabile și durabile, la care este o plăcere să te uiți.

Accesați produse

Puma

Germania 1948

Brandul german Puma a fost fondat în 1948, iar de atunci prestigiul său a urcat până la stele. Filozofia companiei este de a ține pasul cu sportivii de top, de a împărtăși aceleași valori și de a nu se teme să își asume riscuri. Ca urmare, marca se numără de mult timp printre giganții sportului mondial și continuă să avanseze.

Accesați produse

R2

Republica Cehă

Originile mărcii datează din 1996. Atunci a fost fondat brandul de ochelari de soare și accesorii Relax. R2 este noua sa ramură, fondată de același grup de pasionați de sport. Aceștia au pus în noua marcă tot ce au avut mai bun pe care experiența lor îndelungată le-a permis să o injecteze.

Accesați produse

Reima

Finlanda 1944

Reima este un brand finlandez care oferă copiilor libertate de mișcare și joacă în aer liber fără griji încă din 1944. Marele său punct forte este crearea de îmbrăcăminte realizată din materiale reciclate. În ultimul deceniu, s-a concentrat pe producerea de jachete pentru copii durabile și complet reciclabile.

Accesați produse

Relax

Republica Cehă 1996

Marca Relax a fost fondată în 1996 de un grup de oameni care nu mai suportau ochelarii de sport, de soare și dioptrii, adesea inutilizabili. Așa că au venit cu propriile lor produse care erau foarte inteligente, oferind în același timp o funcționalitate completă pentru sport și pentru uzul zilnic.

Accesați produse

Rieker

Germania 1874

Din 1874, Rieker produce pantofi din materiale de înaltă calitate, care nu numai că arată bine, dar oferă și un confort maxim posibil pe întreaga perioadă de purtare. Compania s-a angajat de mult timp să respecte codul de etică al industriei încălțămintei și al pielăriei.

Accesați produse

Ronhill

Marea Britanie 1970

Cu peste cincizeci de ani pe piață, Ronhill a fost unul dintre cei care au modelat standardele echipamentelor de alergare. Ei au fost primii care au produs tricouri cu plasă, pantaloni scurți cu fante laterale și alte articole de îmbrăcăminte și echipamente fără de care nu ne putem imagina astăzi alergând.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Roxa

Italia 2003

În orașul italian Asolo, în 1992, a fost înființat un atelier de skate, iar zece ani mai târziu a fost reorientat către producția de cizme de schi de tură și schi de tură fără cusur. Produsele de precizie au propulsat marca cu viteza luminii printre cei mai mari jucători din lume, iar Roxa se bucură pe bună dreptate de faima sa.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Rudy Project

Italia 1985

Din 1985, Ruby Project dezvoltă căști și accesorii sportive (în special ochelari) cu un fler italian pentru design și detalii funcționale. Veți întâlni produsele acestui brand în ciclism, alergare, sporturi de iarnă și sporturi nautice. Sportivi de top din întreaga lume pot atesta calitatea fiecărei piese.

Accesați produse

Salming

Suedia 2001

Echipamentele sportive de la marca suedeză Salming merg mână în mână cu calitatea și cu cele mai noi tendințe și tehnologii. Datorită acestui fapt, aceste piese vor deveni tovarășii dvs. de încredere în timpul jocurilor jucăușe, al antrenamentelor distractive și chiar și atunci când situația devine dificilă într-un meci aprig.

Accesați produse

Salomon

Franța 1947

La brandul Salomon, veți găsi echipamente sportive din întreaga lume a sportului. Aceștia produc totul, de la pantofi de alergare la schiuri și legături pentru schi fond și schi alpin, până la îmbrăcăminte sportivă excelentă. Testarea la poalele Alpilor francezi aduce detalii rafinate și o utilizare fiabilă.

Accesați produse

Salto

Republica Cehă 2010

Salto este un producător de produse de curățare, impregnare și împrospătare care vă salvează hainele, banii și grijile și care pot face față oricărui material. Aveți grijă de hainele dvs. preferate cu un produs delicat, dar eficient, care le păstrează proprietățile și nu se oprește în fața oricărei pete.

Accesați produse

Santini

Italia 1965

Brandul italian Santini nu-și neagă pasiunea pentru ciclism sau legendarul simț al modei italiene. Datorită acestui fapt, se află în rândul elitei de aproape șaizeci de ani și este partener al celor mai mari echipe și curse din lume de peste patruzeci de ani.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Saucony

SUA 1898

Pantofii Saucony excelează în materie de confort, amortizare și durabilitate de lungă durată. Pe lângă încălțămintea de înaltă calitate, vinde, de asemenea, îmbrăcăminte sportivă și de lifestyle și alte accesorii sportive. Experiența vastă a acestui brand garantează o performanță perfectă de fiecare dată. Saucony face parte din grupul Wolverine World Wide din 2012.

Accesați produse

Scarpa

Italia 1938

Marca italiană Scarpa se concentrează pe dezvoltarea și fabricarea de încălțăminte pentru alergare, cățărare, drumeții și schi. De asemenea, își aplică expertiza și designul confortabil în sectorul stilului de viață.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Sensor

Republica Cehă 1999

Marca Sensor produce o mulțime de haine și accesorii excelente. Diferitele game de modele denotă diferite tipuri și proprietăți ale materialelor, astfel încât fiecare poate alege exact pe gustul său. Cei care iubesc gama perfectă de proprietăți ale lânii merinos sau preferă farmecul materialului sintetic vor fi în elementul lor.

Accesați produse

Sidas

Franța 1975

Să te ocupi de designul pantofilor și să faci totul pentru a inventa pantoful de alergare perfect este un lucru, dar să te specializezi în tălpile perfecte pentru pantofi de alergare este o disciplină aparte, una în care Sidas domnește. Indiferent dacă aveți o boltă înaltă, normală sau joasă, datorită produselor Sidas puteți să vă încadrați corect la orice mișcare, la orice vârstă.

Accesați produse

Silva

Suedia 1933

Compania suedeză Silva este prezentă pe piață din 1933. Este un specialist global în fabricarea de instrumente pentru activități în aer liber - pedometre, faruri, binocluri și busole. Cu Silva, aveți garanția că veți ajunge exact acolo unde trebuie în siguranță!

Accesați produse

Skinners

Republica Cehă 2016

Skinners sunt șosete, dar intră în categoria încălțămintei desculțe. Ele sunt întărite în partea inferioară cu o "talpă" formată din particule mici de cauciuc suedez foarte rezistent, care asigură un mers desculț confortabil. În plus, latura lor practică este evidențiată de faptul că sunt extrem de portabile!

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Smartwool

SUA 1994

Marca Smartwool oferă lână merinos de calitate în fiecare cusătură a produselor sale. Merino are proprietăți excelente de încălzire chiar și atunci când este umedă, pe când alte materiale nu fac decât să te răcorească. În Smartwool, poți fi udat de sudoare și totuși să îți păstrezi confortul termic.

Accesați produse

Soto

Japonia 1978

Piețele mondiale au descoperit marca SOTO în 2010, dar tradiția sa a început în 1978, când a fost dezvoltat primul aparat de gătit rapid în Japonia. Precizia și atenția perfectă la detalii reprezintă fundamentul mărcii și al tuturor produselor sale. Fiecare componentă este supusă unei examinări riguroase pentru a se asigura că totul funcționează ca un ceas.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Source

Israel 1989

Source este o companie israeliană care îmbogățește lumea sportului cu rucsacuri, sandale și sisteme de hidratare de calitate. Datorită calității și funcționalității produselor sale, compania a colaborat cu nume mari din lumea outdoor, iar produsele sale sunt achiziționate chiar și de armata americană.

Accesați produse

Sporten

Republica Cehă 1991

Tradiția mărcii Sporten își spune propria poveste. Primele schiuri au fost produse încă din 1892, deși sub un alt nume. Marca a fost zguduită de diverse regimuri de-a lungul anilor, dar, în cele din urmă, a ajuns pe piața mondială și și-a câștigat recunoașterea cuvenită. Medaliile olimpice și recordurile de viteză au fost câștigate cu produsele lor.

Accesați produse

Sportful

Italia 1972

Marca italiană Sportful s-a născut în Dolomiți, ceea ce explică în parte pasiunea sa pentru ciclism și sporturile de iarnă. Încearcă întotdeauna să ajute clienții să atingă o viteză mai mare. Echipamentele sale sunt ușoare, oferind în același timp o protecție maximă. Designul imaginativ al produselor, la rândul său, promite un aspect deosebit.

Accesați produse

Stance

SUA 2009

Dacă se spune că poți spune multe despre o persoană după pantofii ei, acest lucru este de două ori mai adevărat în cazul șosetelor. Iar cei de la Stance au cu siguranță caracter. Întrețineți-vă cu scene fantastice din lumea artei și bucurați-vă de confortul unor materiale fascinant de confortabile.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Swans

Japonia 1973

Marca japoneză Swans este dedicată producției de ochelari de schi și de înot de cea mai bună calitate. Acesta combină experiența dobândită de-a lungul multor ani de existență cu materiale moderne și cele mai noi tehnologii. "Asul lor tehnologic din mânecă" este reprezentat de lentilele polarizate în cazul ochelarilor de înot, care a fost o premieră mondială pe piață.

Accesați produse

Swix

Suedia 1946

În timpul existenței sale, SWIX a devenit un adevărat expert în sporturile de iarnă. În gama lor de produse veți găsi de toate, de la îmbrăcăminte pentru petrecerea timpului liber până la schi. Sunt renumiți mai ales pentru cerurile și accesoriile lor de schi care îi ajută pe toți profesioniștii să meargă cu viteză pe traseul alb și pe pârtii.

Accesați produse

Tecnica

Italia 1960

Timp de trei generații, conducerea companiei a urmat tradiția familiei pentru a păstra ideea originală a bunicului și fondatorului Giancarlo Zanatta. Ca urmare, pasiunea pentru muncă grea, dorința constantă de a inova fiecare produs și de a continua să crească în lumea mărcilor sportive rămâne în cadrul companiei.

Accesați produse

Tenson

Suedia 1951

Brandul Tenson își are rădăcinile în Suedia, ceea ce înseamnă că de mult timp se concentrează pe o amprentă ecologică cât mai mică a producției sale. Produsele sale au rezistat testului timpului în Antarctica, în Arctica și în Himalaya. Așadar, este clar că vă va fi greu să găsiți o marcă mai bună pentru îmbrăcăminte outdoor și alte echipamente.

Accesați produse

Teva

SUA 1984

În 1984, Mark Thatcher a creat un concept de sandale sport care să satisfacă cerințele sale ridicate de încălțăminte de vară în aer liber. Cu experiența sa în aer liber, el a eliminat rapid defectele și, de atunci, a oferit confort deplin sportivilor profesioniști și aventurierilor amatori.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

The North Face

SUA 1968

Marca North Face echipează sportivii și aventurierii pentru cele mai dure condiții de pe planetă. A fost fondată în însorita Californie, dar nu se teme să jure că produsele sale vă vor proteja de frig, la fel cum marca însăși protejează natura de ravagiile cauzate de deșeuri și de producția neorganică.

Accesați produse

Thule

Suedia 1942

Există multe în portofoliul mărcii suedeze Thule. Compania a devenit faimoasă pentru diversele sale suporturi auto, care facilitează transportul echipamentelor sportive. În ultima vreme, s-a concentrat foarte mult pe dezvoltarea și producția de rucsacuri și bagaje de călătorie.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Topeak

Taiwan 1991

Portofoliul mărcii a avut succes de-a lungul istoriei sale. Ideile inovatoare au menținut marca printre producătorii de top din lume de accesorii și echipamente pentru biciclete. Topeak este folosit de cei mai buni cicliști de pe planetă, precum și de amatori entuziaști care vor ca bicicleta lor să meargă ca pe roate.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Under Armour

SUA 1996

Cu gama Under Armour, nu veți avea nicio problemă în a găsi tot ce aveți nevoie. Vrei haine casual, echipament pentru sportul tău preferat și o geantă în care să împachetezi totul? După cum spunem noi - nicio problemă. Manopera și materialele de calitate promit o funcționalitate maximă în sala de sport și în aer liber.

Accesați produse

Uvex

Germania 1926

Fiți protejați din cap până în picioare pe schiuri și alte lucruri pe care le puteți călări. Cumpărați căști, ochelari de protecție, protecții pentru coloană și alte echipamente pentru a vă menține în siguranță. Protejați-vă sănătatea cât mai mult posibil; dacă vine o cădere periculoasă, vă veți bucura de fiecare piesă de echipament blindat.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Viking

Polonia 1994

Brandul polonez de outdoor Viking se preocupă de confortul tău în condițiile dure ale naturii. Îmbrăcămintea sa se caracterizează prin greutate redusă și proprietăți funcționale excelente. În timpul iernii este minunat de caldă, iar vara oferă o respirabilitate ridicată. Exact ceea ce ai nevoie pentru aventurile tale.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

WildTee

Italia 2015

Echipează-te pentru alergări și expediții aventuroase cu haine care proclamă deja din timp o frumoasă explozie în aer liber. Motive variate într-o armonie perfectă de culori și contraste vă vor ghida pe trasee frumoase și prin noroiul urât. Materialele de calitate vor multiplica experiența pozitivă a fiecărei drumeții.

Cumpărați cu noi
Accesați produse

Wilson

SUA 1913

Marca americană Wilson este cunoscută în rândul jucătorilor de tenis de peste o sută de ani. În tot acest timp, și-a construit respectul și recunoașterea produselor sale pe toate terenurile din întreaga lume. Încă de la înființarea sa, în 1913, a impresionat comunitatea sportivă cu tehnologiile sale revoluționare.

Accesați produse

X-Bionic

Elveția 2000

Marca elvețiană X-Bionic oferă un sistem de îmbrăcăminte sportivă funcțională pentru alergare, ciclism, drumeții, schi și alte activități fizice.

Accesați produse
Super
Preț
Oferta specială va dispărea în
1:17:51:04
Joma Elite VIII Sweatshirt Fluor Coral
-72 % Pulover sport Joma Elite VIII Sweatshirt Fluor Coral
58 Lei 205 Lei
doar 4 bucăți la acest preț