info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Sensor Double Face 3-Pack dámské kalhotky černá/lilla/magenta

Chiloți pentru femei

Alege marimea ta Cum să alegi?

Ve Miercuri 3. 4. la tine acasa
119 Lei 233 Lei vei economisi 114 Lei -49 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Sensor

19200041

Video cu produs

Descriere

Chiloți sport pentru femei, confecționați din material Double Face, care oferă proprietăți funcționale excelente. Materialul moale și foarte confortabil, împreună cu croiala anatomică, se adaptează exact la proporțiile corpului dumneavoastră.

  • Material moale, foarte confortabil
  • Cusături plate, croială anatomică
  • Utilizare versatilă (sport, oraș)

Parametrii

Sezonul 2021 Q1
Îmbrăcăminte caracteristică Elastic
Tipul de lenjerie de corp Chiloți
Tehnologie Double Face

Double Face

Una mai caldă decât cealaltă. Atunci când îmbrăcămintea termică are două straturi, tu ești șeful situației. Nu tu poți dicta când poți ieși. Lenjeria intimă funcțională Double Face își face treaba, indiferent de modul în care o îmbraci. Am măsurat-o, iar diferența de temperatură între cele două părți este de 3,6°C. Îl vei simți al naibii de bine într-un viscol de iarnă!

Vorbim despre o legendă aici. Combinația a două straturi diferite a catapultat această lenjerie de corp termică în Olimpul sportiv. Noi, cei de la Sensor, doborâm recorduri de vânzări cu tricotul nostru inovator, iar dumneavoastră le puteți doborî pe ale dumneavoastră. Sau recorduri mondiale? Un lucru e sigur patru sute la sută. O să fie foarte greu de purtat un tricou termic sau lenjerie intimă din acest material extra-rezistent. Aleargă, sare, schiază, zboară. Nu există sport pe care Double Face să nu-l poată practica. Nicio mișcare nu este deplasată. Totuși, am trasat o linie. Are legătură cu confortul. Pentru că, pentru noi, confortul absolut este ceva de la care nu ne vom abate niciodată. Ceva atât de moale ar fi invidiat de cele mai pufoase pisicuțe. Nu vrem să te jupuim. În plus, prețul acestei lenjerii termice este chiar ridicol. Mai ales având în vedere cât va dura.

Când începem să coasem îmbrăcăminte funcțională aici, în Republica Cehă, nu ar putea fi mai diferit. Dar un avertisment înainte de a cumpăra - de acum încolo nu veți mai sta prea mult acasă. Veți căuta fiecare colțișor pentru a ieși din nou.