info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
 Eșarfă multifuncțională pentru copii  Sensor Tube Coolmax Thermo dětský šátek multifunkční korál

Sensor Tube Coolmax Thermo dětský šátek multifunkční korál

Eșarfă multifuncțională pentru copii

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
61 Lei 98 Lei vei economisi 37 Lei -38 %

Sensor

21200068

Eșarfă multifuncțională pentru copii de la Sensor, realizată din material funcțional cald Coolmax Thermo. Eșarfa poate fi pliată ca o șapcă, o eșarfă clasică pentru gât, o eșarfă pentru braț etc. Eșarfa este ideală pentru sub o cască de bicicletă, cască de schi sau ca protecție eficientă împotriva soarelui în timpul drumețiilor alpine. Eșarfa Sensor va deveni în curând un accesoriu esențial pentru activitățile dumneavoastră sportive.

Parametrii

Sezonul 2021 Q3
Tehnologie Coolmax Thermo

Coolmax Thermo

Lenjeria intimă funcțională Coolmax Thermo este un tricot elastic cald, ideal pentru zilele mai reci. Materialul utilizat asigură o termoreglare excelentă și transportul umidității departe de corp. În plus, fibra utilizată cu ioni de argint încorporați permanent oferă proprietăți antibacteriene ridicate și de durată. Coolmax Thermo este durabil, stabil dimensional și foarte elastic. Îmbrăcămintea poate fi folosită ca prim sau al doilea strat și este potrivită pentru uzura pe tot parcursul zilei, pentru sporturile de iarnă și pentru activitățile de agrement.
Noua gamă Coolmax Thermo include acum materialul Coolmax Ecomade. Lenjeria intimă păstrează aceleași caracteristici și beneficii ca și până acum, fiind în același timp mai prietenoasă cu mediul. Fibra conține un procent ridicat de material reciclat (97%) și reduce astfel impactul asupra mediului. Acesta este fabricat din sticle de plastic folosite, care sunt transformate în șase etape pentru a servi drept bază pentru hainele noastre funcționale. Acest lucru face ca noul material să elimine și mai bine umezeala de pe corp, astfel încât vă veți simți minunat tot timpul cât îl purtați.