info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Sensor Tube Thermo Caribou dětský šátek multifunkční multi

Eșarfă multifuncțională pentru copii

V Marți 7. 5. la tine acasa

Avem doar 4 articole. Nu întârzia.

34 Lei 78 Lei vei economisi 44 Lei -56 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Sensor

18200071

Eșarfă multifuncțională izolată, fabricată din poliester cu uscare rapidă. Eșarfa poate fi pliată ca șapcă, eșarfă clasică pentru gât, eșarfă pentru braț etc. Eșarfa este ideală sub o cască pentru biciclete, schi sau ca protecție eficientă împotriva soarelui în timpul drumețiilor alpine. Eșarfa Sensor va deveni în curând un accesoriu esențial pentru activitățile dumneavoastră sportive.

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții , ciclism , Schi alpin , schi fond , Schi de tură
Sezonul 2021 Q1
Tehnologie Thermo

Thermo

Ar fi bună într-o dramă polițistă nordică. Linia de îmbrăcăminte funcțională Thermo se potrivește de la prima vedere, nu numai cu modelul său norvegian elegant. Datorită utilizării fibrei Coolmax Fresh, de marcă, elimină umezeala de pe corp mai bine decât celula de poliție a unui infractor. Termoreglarea fantastică ajunge astfel eficient și rapid la orice loc al crimei. Cu toate acestea, acest material vă va ține uscat mult mai bine decât alibiul fals al unui suspect.

Confecționat manual în Republica Cehă, reversul tricotajului este mai voluminos și mai moale datorită periajului intensiv. Deci nu limitează dreptul nimănui la confort, iar confortul maxim este aplicat mai consistent decât un șef de poliție adecvat aplică legea. Un amestec de argint asemănător cu cel din părul unui investigator experimentat asigură faptul că praful nostru termic are proprietăți antibacteriene de durată, pentru ani îndelungați de serviciu.