info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Lampă frontală de funcționare Silva Čelovka Cross Trail 7XT Default

Silva Čelovka Cross Trail 7XT Default

Lampă frontală de funcționare

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
580 Lei 823 Lei vei economisi 243 Lei -29 %

Silva

38003

NOU! Lampă frontală multifuncțională cu durată de viață foarte lungă și sistem de scurgere Flow Light™, al cărui con de lumină se extinde automat atunci când este înclinat, permițând o rază de acțiune mai rapidă și mai confortabilă la distanțe apropiate și medii. Bineînțeles, farul dispune, de asemenea, de sistemul Intelligent Light™ și atinge o lungime impresionantă a conului de 140 de metri și o putere de 600 de lumeni. Baterie reîncărcabilă USB-C compactă de 3,5 Ah poate fi prinsă pe bentiță, depozitată într-un rucsac sau atârnată de centura pantalonilor. Suporturile pentru bicicletă și cască sunt incluse ca standard, astfel încât farul poate fi folosit și ca lumină pentru bicicletă sau atunci când lucrați. activități. Poate fi pornit/oprit în mănuși datorită butonului mare. Lampă frontală puternică pentru antrenamentul dumneavoastră. Raport performanță/preț excelent.

Fluxul de lumină™
Lumină inteligentă™
2x LED-uri de mare putere
600 lumeni de ieșire a luminii
Raza de acțiune 140m
Timp de iluminare la +20°C: 4h (maxim) / 16h (mod redus)
Baterie de 3.5Ah
4 moduri de iluminare
Rezistent la apă: IPX5
Încărcare USB-C
Bandă de cap ergonomică
Suporturi pentru biciclete și căști
indicarea bateriei slabe
greutatea farului: 78g
greutatea bateriei: 129g

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții
Sezonul 2021 Q3
Sursa Baterie reîncărcabilă
Tipul de produs - iluminat Lampă frontală
Tehnologie Intelligent Light , Flow Light

Intelligent Light

Tehnologia Silva Intelligent Light® asigură o distribuție optimă a luminii. Acesta combină un con de lumină larg și o lumină intensă la fața locului. Ca urmare, utilizatorul are o viziune periferică foarte bună, văzând bine atât imediat în față, cât și la distanță. Prin urmare, nu este nevoie să mișcați capul atât de mult. Se are mai multă încredere și echilibru atunci când se deplasează pe teren și poate fi chiar mai rapid.

Flow Light

SILVA Flow Light este o caracteristică ingenioasă care vă oferă mai multe versiuni de SILVA Intelligent Light ® în aceeași lampă frontală. Dezvoltat pentru activități multisport, acesta vă permite să reglați ușor imaginea luminii pentru diferite activități prin simpla înclinare a luminii în sus sau în jos. Atunci când este îndreptat în jos, fasciculul de lumină este mărit și optimizat pentru activități la viteze mai mici. Când priviți înainte, fasciculul de lumină se lungește și se optimizează pentru viteze mai mari.