info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Lampă frontală sport Silva Čelovka Exceed 4R Default

Silva Čelovka Exceed 4R Default

Lampă frontală sport

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
815 Lei 973 Lei vei economisi 158 Lei -16 %

Silva

37982

NOU! Cea mai puternică lanternă frontală SILVA de pe piață, cu o putere impresionantă de 2000 de lumeni și un mod de amplificare care oferă până la 2300 de lumeni pentru o perioadă limitată de timp. Lampa frontală Silva Exceed 4R este proiectată pentru cele mai solicitante activități sportive și în aer liber, păstrând în același timp greutatea cât mai redusă. Greutatea totală a lanternei cu baterie este de numai 258 g. Tehnologia Intelligent Light care combină un con de lumină larg și o rază lungă de acțiune de până la 220 de metri. 4 moduri de iluminare. Indicarea capacității bateriei. Baterie reîncărcabilă USB-C Li-Ion de 3,5 Ah, cu carcasă pentru diferite accesorii și bandă ergonomică pentru cap cu suport pentru baterie. Poate fi pornit/oprit cu mănuși datorită butonului mare. Încărcare prin USB-C sau printr-o priză convențională.

Specificații tehnice:
Fluxul de lumină™
Lumină inteligentă™
Putere luminoasă / rază de acțiune: 2000 (2300) lumeni / 220 m
Durata de viață a bateriei la fiecare încărcare: 1,5 h (modul maxim) / 22 h (mod redus)
Tip baterie: Li-Ion 7.2V 3.5Ah
Rezistent la apă: IPX5
Intervalul de temperatură pentru utilizarea lămpii: -20°C până la +60°C
Greutate: 129g fără baterie / 258g cu baterie
Indicație de baterie scăzută
Cablu de alimentare USB-C

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții
Sezonul 2021 Q3
Sursa Baterie reîncărcabilă
Tipul de produs - iluminat Lampă frontală
Tehnologie Intelligent Light , Flow Light

Intelligent Light

Tehnologia Silva Intelligent Light® asigură o distribuție optimă a luminii. Acesta combină un con de lumină larg și o lumină intensă la fața locului. Ca urmare, utilizatorul are o viziune periferică foarte bună, văzând bine atât imediat în față, cât și la distanță. Prin urmare, nu este nevoie să mișcați capul atât de mult. Se are mai multă încredere și echilibru atunci când se deplasează pe teren și poate fi chiar mai rapid.

Flow Light

SILVA Flow Light este o caracteristică ingenioasă care vă oferă mai multe versiuni de SILVA Intelligent Light ® în aceeași lampă frontală. Dezvoltat pentru activități multisport, acesta vă permite să reglați ușor imaginea luminii pentru diferite activități prin simpla înclinare a luminii în sus sau în jos. Atunci când este îndreptat în jos, fasciculul de lumină este mărit și optimizat pentru activități la viteze mai mici. Când priviți înainte, fasciculul de lumină se lungește și se optimizează pentru viteze mai mari.