info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Lampă frontală sport Silva Spectra O
Voucher + gratuit

Silva Spectra O

Lampă frontală sport

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
3 663 Lei

Silva

37913

Când cumpărați acest produs fără reducere suplimentară, veți primi un voucher suplimentar de 100 Lei pentru următoarea comandă.


"!NOU! Lampă frontală cu o putere luminoasă impresionantă de 10000 de lumeni. Conceput pentru cele mai solicitante activități sportive și în aer liber. 8 LED-uri de înaltă performanță în corpul reflectorului. Raza de acțiune lungă de până la 300 de metri. Baterie foarte puternică de 98 Wh, telecomandă, bandă de cap ergonomică. Poate fi pornit/oprit cu mănuși datorită butoanelor mari.

Specificații tehnice:
8x Cree XLamp XHP 50.2 LED-uri.
Lentile: 8x LEdi TINA2-RS
Putere luminoasă / rază de acțiune: 10000 lumeni / 300 m
Număr de moduri de iluminare: 5
Tip baterie: Li-Ion 98 Wh
Intervalul de temperatură pentru utilizarea lămpii: -20°C până la +60°C
telecomandă
bandă de cap ergonomică
încărcător

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții
Sezonul 2023 Q1
Sursa Baterie reîncărcabilă
Tipul de produs - iluminat Lampă frontală
Tehnologie IPX5 , Intelligent Light

IPX5

Protejat împotriva curenților de apă. Apa este dirijată printr-o duză de 6,3 mm în toate unghiurile la un debit de 12,5 litri pe minut la o presiune de 30 kN/m2 timp de 3 minute de la o distanță de 3 metri.

Intelligent Light

Tehnologia Silva Intelligent Light® asigură o distribuție optimă a luminii. Acesta combină un con de lumină larg și o lumină intensă la fața locului. Ca urmare, utilizatorul are o viziune periferică foarte bună, văzând bine atât imediat în față, cât și la distanță. Prin urmare, nu este nevoie să mișcați capul atât de mult. Se are mai multă încredere și echilibru atunci când se deplasează pe teren și poate fi chiar mai rapid.