info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Silva Terra Scout XT

Lampă frontală sport

In stoc la furnizor
Livrare în 6-8 zile lucrătoare
219 Lei 234 Lei vei economisi 15 Lei -7 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Silva

38168

"!NOU! Terra Scout este un pas mare spre un viitor durabil. Farul este fabricat din plastic reciclat și material Revo (polimeri reciclați și fibre de cânepă), care are emisii de CO2 cu până la 90% mai mici decât plasticul standard. Terra înseamnă pământ, iar produsele etichetate Silva Terra au o amprentă ecologică mai mică.
O lampă frontală compactă și ușoară pentru o varietate de activități în aer liber. Buton mare pentru a fi pus și scos fără probleme cu mănuși. Bateriile sunt adăpostite în corpul farului. Opțiunea de a achiziționa bateria hibridă Silva (nr. art. 38007).

Caracteristici:
- Lumină inteligentă™
- 2x LED-uri de mare putere
- Distanța 65m
- flux luminos 350lm
- timp de iluminare la +20°C: 25h (mod min) / 70h (mod max)
- IPX5 rezistent la apă
- Baterie 3xAAA
- greutate 84g inclusiv baterii"

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții
Sezonul 2023 Q1
Sursa Baterie
Tipul de produs - iluminat Lampă frontală
Tehnologie IPX5 , Intelligent Light

IPX5

Protejat împotriva curenților de apă. Apa este dirijată printr-o duză de 6,3 mm în toate unghiurile la un debit de 12,5 litri pe minut la o presiune de 30 kN/m2 timp de 3 minute de la o distanță de 3 metri.

Intelligent Light

Tehnologia Silva Intelligent Light® asigură o distribuție optimă a luminii. Acesta combină un con de lumină larg și o lumină intensă la fața locului. Ca urmare, utilizatorul are o viziune periferică foarte bună, văzând bine atât imediat în față, cât și la distanță. Prin urmare, nu este nevoie să mișcați capul atât de mult. Se are mai multă încredere și echilibru atunci când se deplasează pe teren și poate fi chiar mai rapid.