info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Silva Hole Running Carbon 120cm Default

Pliabila traseu de alergare stâlpi de alergare

In stoc la furnizor
Livrare în 8-11 zile lucrătoare
640 Lei 677 Lei vei economisi 37 Lei -5 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Silva

38237

Țineți pasul cu bastoanele de alergare Silva Carbon 120. Alergarea cu bastoanele vă va salva picioarele la cursele lungi, la curse și pe terenuri deosebit de dificile. Acești bețe de alergare de trekking ușoare din carbon te vor ajuta să ții ritmul la urcare, îți vor îmbunătăți stabilitatea pe terenuri tehnice și îți vor salva picioarele în timpul alergărilor pe distanțe lungi și al curselor.

Bețele de alergare Silva Carbon 120 sunt fabricate din 100% carbon 3K și cântăresc 366 de grame pe pereche. Dacă sunteți în căutarea unei perechi de bețe de alergare ușoară pentru trail running care să vă țină mai repede și mai mult timp, acești bețe vă vor satisface așteptările. Echipa de atleți Silva, formată din alergători entuziaști și experimentați precum Mimmi Kotka și Petter Restorp, a testat bețele în condiții dificile și a contribuit cu feedback valoros la echipa noastră de dezvoltare a produsului.
Găsiți lungimea ideală a bastonului dvs.
Bastoanele de alergare Silva Carbon sunt disponibile în 7 lungimi diferite pentru a vă potrivi înălțimea cu cea mai potrivită lungime de baston. Lungimile disponibile sunt 105, 110, 115, 115, 120, 125, 130 și 135 cm. Pentru a găsi lungimea corectă a bastonului, măsurați distanța dintre sol și mână, cu coatele îndoite la aproximativ 90 de grade în lateral. Bețele au mânere extinse, astfel încât să vă puteți ajusta aderența în funcție de cât de abrupt este terenul.

Pliere inteligentă în Z

Bețele pot fi atașate cu ușurință la o vestă de alergare sau la un rucsac de alergare datorită pliajului inteligent în Z, ceea ce înseamnă că bețele se pliază în 3 părți. Blocajul cu eliberare rapidă asigură că bețele sunt fiabile pentru a alerga și minimizează timpul de tranziție de la pliat la complet utilizabil.

Mănușă cu eliberare rapidă

Mănușile cu eliberare rapidă permit libertatea de mișcare și sunt fabricate din material respirabil pentru a vă oferi o senzație de confort în ciuda orelor lungi de alergare în toate condițiile meteo.

Pregătite pentru mișcarea ta naturală în toate anotimpurile

Mănușile sunt deja pregătite pentru toate anotimpurile și pentru toate tipurile de teren. Perechea ta de bețe de alergare Silva include o geantă de depozitare, șosete de cauciuc interschimbabile și cupe de zăpadă, completate de vârfuri concave din carbură.

Vârfurile din carbură au o formă concavă care permite mișcarea ta naturală de alergare. Vârfurile sunt înlocuibile, astfel încât bețele de alergare Silva vă vor rezista mulți, mulți kilometri. Acești bețe sunt făcuți pentru alergare, la fel ca tine.

Caracteristici:

  • Mărimea mănușii: S
  • Foarte ușori, 366 de grame pe pereche
  • Fabricat din 100% carbon 3K
  • Pliere în Z în trei secțiuni
  • Disponibilă în următoarele lungimi: 105, 110, 115, 120, 125, 130 și 135 cm
  • Lungime când sunt pliate: 38 cm
  • Mânere extinse pentru o aderență bună în funcție de teren
  • Mănuși cu eliberare rapidă realizate din material respirabil
  • Vârfuri de carbură concave interschimbabile
  • Coș de zăpadă și labe de cauciuc incluse

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2023 Q1
Tipul de băț Pliabil
Material pentru stâlp de trekking carbon