info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Silva Strive Mountain Pack 23+3 XS/S

Rucsac de alergare unisex

Alege marimea ta Cum să alegi?

In stoc la furnizor
Livrare în 6-8 zile lucrătoare
501 Lei 511 Lei vei economisi 10 Lei
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Silva

38014

Silva Mountain Pack 23+3 este partenerul tău de alergare suprem cu cel mai mare volum. Plănuiești o cursă de aventură sau alergi în aventuri mai lungi și autosuficiente? Atunci acesta este rucsacul tău ideal pentru alergare! Este ușor, dar confortabil, datorită sistemului unic Silva Embrace, dezvoltat pentru o potrivire excelentă la alergări de mai multe ore cu pachete grele.

Sistemul Silva Embrace este un sistem de susținere conceput pentru a te îmbrățișa corespunzător și a se asigura că rucsacul nu sare pe spate. Este un sistem de susținere cu două straturi, cu aripi laterale pentru o îmbrățișare strânsă și trei puncte de fixare pentru o stabilitate sporită. Acest sistem face ca rucsacul să fie foarte confortabil de purtat și de alergat și previne ca rucsacul să ricoșeze. Sistemul Silva Embrace ajută, de asemenea, la îmbunătățirea distribuției greutății între umeri, spate și talie, ceea ce face ca rucsacul să fie ușor de alergat chiar și atunci când este încărcat cu o încărcătură grea.

rucsacul Strive Mountain Pack este foarte confortabil datorită centurii largi și confortabile de la talie și a curelelor duble pentru stern și flexibil atunci când împachetezi echipamentul, grație curelelor de susținere și de compresie. Echipamentul, hainele sau telefonul dvs. vor fi protejate chiar și pe vreme ploioasă. Rucsacul de alergare are o închidere roll top rezistentă la intemperii, un fund întărit și buzunare cu fermoar pentru obiectele mai mici. Materialele folosite pentru fabricarea rucsacului de alergare sunt cu uscare rapidă și pot fi agățate cu ușurință pentru a se usca. Acesta este cu adevărat rucsacul de alergare ideal pentru o cursă de weekend sau pentru a alerga între cabanele de munte cu prietenii!

Rucsacul de munte are toate caracteristicile de care ai nevoie pentru o alergare la munte sau pentru mulți kilometri pe acel traseu frumos din pădure: buzunare ușor accesibile, astfel încât ceea ce ai nevoie să fie mereu la îndemână, fără a fi nevoie să te oprești. Există două buzunare cu plasă pe piept pentru flacoane moi (nu sunt incluse) și două buzunare cu fermoar pe centură în care pot încăpea telefonul, mănușile, șepcile sau gelurile și batoanele. Există, de asemenea, două buzunare cu plasă pe laterale pentru jachetă, pălărie sau mănuși.

Interiorul este format dintr-un compartiment mare și un buzunar mic cu fermoar - perfect pentru o baterie de lanternă frontală. De asemenea, rucsacul de alergare este pregătit pentru un rezervor de hidratare (nu este inclus) cu un buzunar central cu închidere Velcro și ieșiri pentru rezervor, bucle de fixare și cârlige pentru furtun.

Acest rucsac de alergare are, de asemenea, un fluier pentru situații de urgență și detalii reflectorizante pentru o vizibilitate excelentă atunci când alergi pe întuneric. Este pregătit pentru integrarea unei lămpi frontale cu prize pentru cabluri și un compartiment pentru baterii. Acest produs se poate spăla manual.

  • Volumul total al rucsacului 23 + 3 litri Volum reglabil cu capacul de rulare superior și curele de compresie.
  • Sistemul Silva Embrace System Sistem de transport cu două straturi, cu aripi laterale flexibile pentru o potrivire confortabilă pe corp.
  • Rezistent la intemperii Închidere cu rolă de sus, buzunare cu fermoar și fund întărit.
  • Buzunare ușor accesibile 2 buzunare la piept și 2 buzunare pentru centură
  • Durabil, ușor și respirabil Materiale de înaltă calitate, cum ar fi cataramele Duraflex și plasa respirabilă pentru o ventilație optimă și eliminarea transpirației

Specificații:

  • Embrace System - un sistem de susținere cu două straturi, cu aripi laterale elastice pentru o potrivire strânsă pe corp.
  • Volum al rucsacului; 23+3 litri - volum reglabil cu închidere cu rolă
  • Greutate redusă și potrivire confortabilă; XS/S - 472 g, M/L - 496 g
  • Centură largă și confortabilă în talie - distribuie greutatea uniform, trageți curelele duble de talie în față pentru a le strânge
  • Curele de compresie
  • Curele duble pentru piept pentru o flexibilitate sporită - se potrivește majorității nevoilor, reglabile pe verticală
  • Plasă respirabilă - ventilație optimă și eliminare a transpirației
  • Vizibilitate mare pe întuneric - detalii reflectorizante
  • Rezistent la intemperii - închidere cu rolă în partea superioară, partea inferioară întărită, buzunare cu fermoar
  • Panoul de spate detașabil/alveola izolată pentru șezut - reglabil pentru greutate/confort optim
  • Fermoare YKK, catarame Duraflex - de înaltă calitate
  • Fluier integrat - pentru situații de urgență
  • Umeraș - simplu, dar util
  • Lavabil (se poate spăla manual)
  • Pregătit pentru rezervor de hidratare (1L nr. art.: 37593, nu este inclus) - compartiment pentru rezervor cu închidere Velcro- ieșiri, bucle de fixare și cârlig pentru furtunuri
  • Pregătit pentru integrarea lanternei frontale- ocheți pentru cabluri, compartiment pentru bateriiBucșete ușor accesibile- nu este nevoie să vă opriți pentru a lua echipamentul- 2 buzunare de piept cu plasă pentru sticla moale (500ml, Art.37996 - nu este inclus)- 2x buzunar cu fermoar pe centură pentru telefon, mănuși, pălărie, geluri și bastoane- 2x buzunar cu plasă pe lateral pentru jachetă, pălărie și mănușiCompartiment intern- 1x compartiment mare- 1x buzunar mediu cu clemă pentru rezervor- 1x buzunar mic, cu fermoar (ideal pentru bateria farului)- 2x ieșire de cablu pentru bateria farului

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2023 Q1
Tipul de sac rucsac
Volumul sacului/rucsacului 21-29 litri
Utilizarea genții/rucsacului Alergare