info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Barebarics Lynx - Beige & White

Adidași desculți

Alege marimea ta Cum să alegi?

Disponibilitatea bunurilor
mai întâi alegeți mărimea
Veți primi o reducere suplimentară de 20 % la acest produs în coșul de cumpărături cu codul
NGNSV20
889 Lei
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Barebarics

BAREB-13915

Adidașii Barebarics Lynx barefoot cu gleznă, de culoare bej, sunt alegerea ideală pentru cei care vor să se bucure de confort chiar și în lunile mai reci. Elementele îndrăznețe din nubuc sintetic completează culorile primare ale acestor adidași extrem de confortabili. Bucură-te de designul îndrăzneț, de talpa cusută pentru o durabilitate mai mare, de materialele flexibile și de mult spațiu pentru degete.

Materialele folosite la adidașii Barebarics sunt fabricate folosind procese care minimizează impactul asupra mediului. Partea superioară este compusă din nubuc sintetic și catifea sintetică. căptușeala este realizată din poliester, care este foarte moale și plăcută la atingere, oferind un confort extrem pentru călcâi. talpa este realizată din cauciuc sintetic moale cu rezistență ridicată la uzură. talpa este detașabilă și este compusă din PU reciclat și microfibră, care asigură o respirabilitate excelentă și ajută la menținerea picioarelor uscate. Caracteristici Barefoot Forma anatomică - Adidașii respectă forma picioarelor. Creează suficient spațiu pentru degetele de la picioare chiar și atunci când se mișcă, împiedicând astfel ca acestea să fie strânse sau să facă bășici. flexibilitatea materialelor - Talpa flexibilă asigură mișcarea necesară. Picioarele nu sunt restricționate și sunt întărite în mod natural. zero pantă - Tocul și vârful adidașului sunt la același nivel. Acest lucru îmbunătățește postura și corecția generală a centrului de greutate.Talpă adaptivă - Grosimea de 4 mm (fără urechi) stimulează terminațiile nervoase. Aceasta va întări echilibrul, sensibilitatea la teren și va proteja picioarele.Greutate redusă - Adidașii Barebarics sunt ușori și fără arcadă, prevenind oboseala piciorului, promovând stereotipul de mers corect. Mai multe informații pantofi de mers pe josdesign urban modernconceput și realizat manual în Uniunea Europeană din materiale locale sustenabiledurabilitate excelentă și rezistență a culorilor materialelortehnologie Dermodry Coolmax® pentru o absorbție continuă a umiditățiidisponibil în mărimile: 36-47 (conform măsurătorilor europene)

Parametrii

Sport Timp liber
Sezonul 2023 Q3
Tehnologie CoolMax® , Barebarics ComfortGrip

CoolMax®

COOLMAX® este un material funcțional ale cărui fibre sunt excelente pentru eliminarea umidității. Această proprietate este crucială în timpul activităților în care apare transpirația. Materialul îndepărtează umezeala de pe corp prin fibrele fine, unde se evaporă mai repede. Senzația de răcire și confortul sunt principalele sale avantaje.

Barebarics ComfortGrip

  • Grosime: 4 mm + 2 mm eșantion
  • Materiale: cauciuc electronic/ cauciuc sintetic
  • Sezonul: tot timpul anului
  • Caracteristici:
    • Prima talpă exterioară concepută special pentru adidașii Barebarics
    • greutate redusă combinată cu o flexibilitate excelentă
    • modelul sofisticat completează ""designul de sneaker"", asigurând în același timp un pas sigur
    • făcută pentru mișcare confortabilă și explorarea de locuri noi, nu doar în jungla urbană