info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Craft ADV Aero Bib Shorts M

Pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați

Alege marimea ta Cum să alegi?

Disponibilitatea bunurilor
mai întâi alegeți mărimea
602 Lei 682 Lei vei economisi 80 Lei -12 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Craft

1910536 999000

Pantalonii scurți cu bretele ADV Aero sunt pantaloni scurți cu bretele avansați care oferă o aerodinamică superioară pentru o viteză sporită.

Pantalonii scurți sunt confecționați din țesătură Lycra Sport Energy cu întindere în patru direcții, care reduce vibrațiile musculare și concentrează forța pentru un control și o performanță optime.

Țesătura asigură, de asemenea, un transport excelent al umidității pentru gestionarea optimă a temperaturii corpului în timpul ciclismului de intensitate ridicată. Pantalonii scurți cu bretele au, de asemenea, un design aerodinamic, cu panouri în formă de corp pentru un flux de aer optim și o rezistență minimă la aer. Căptușeala C2 Pad oferă un confort superior.

Aerodinamică avansată

Aero este un concept de bicicletă avansat din punct de vedere tehnic care oferă o aerodinamică superioară pentru viteză maximă. Panourile din țesătură cu texturi variate, cu modelare corporală, asigură un flux de aer optim și o rezistență minimă a aerului, maximizând performanța pentru cicliștii dedicați. În plus, finisajele fără șnururi asigură un aspect și o senzație elegantă.

Infinity C2 - un pad extrem de funcțional pentru riderii dedicați

Infinity C2 oferă o funcționalitate superioară și este o alegere excelentă pentru riderii care se antrenează din greu pe tot parcursul anului. Perna este formată din trei straturi, inclusiv un al doilea și al treilea strat de spumă cu densitate medie și mare. Împreună, aceste două straturi creează combinația perfectă pentru a absorbi și absorbi energia și apoi a o disipa ca un sistem antișoc. În plus, stratul cel mai apropiat de piele este realizat dintr-o țesătură de poliester premium care oferă o întindere excelentă în patru direcții și un transport superior al umidității.

Întinderea în patru direcții a țesăturii permite căptușelii să urmeze corpul în mișcare pentru un confort și o funcționalitate optime.

  • Țesătură Lycra Sport Energy cu control al corpului și elasticitate în patru direcții
  • Siliconul de la capetele picioarelor menține pantalonii scurți la locul lor
  • Picioare foarte lungi, cu capetele netăiate
  • Soluție cu bretele din plasă pentru o respirabilitate excelentă
  • C2 Pad Men

Parametrii

Sport ciclism
Sezonul 2023 Q1
Îmbrăcăminte caracteristică Elastic