info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Cc Shark

Mănuși unisex pentru schi fond

Alege marimea ta Cum să alegi?

Disponibilitatea bunurilor
mai întâi alegeți mărimea
255 Lei 316 Lei vei economisi 61 Lei -19 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

652907301

CC Shark vă va menține perfect echipat pentru traseul de cross-country în zilele de primăvară. Datorită materialului Softspan de pe spatele mâinii și materialului Nash din palmă, vi se garantează un confort ridicat și o aderență bună în același timp. Sistemul Shark, în combinație cu noul grip Nordic Shark pentru cross-country, permite o aderență și mai bună a crosei și un transfer optimizat de putere de la mână la crosă.

SISTEMUL SHARK

  • Sistemul Shark oferă un transfer optim de putere datorită conexiunii directe dintre mână și baston. Intrarea și ieșirea rapidă nu reprezintă o problemă. Toate buclele și mănușile Shark sunt compatibile cu toate crosele Shark.

NORDIC COMFORT FIT

  • Se potrivește mai larg pentru confort și mâini calde în mod constant.

FIBRE HIDROFOBE

  • Materiale utilizate cu proprietăți de fibre hidrofobe.

IZOLAȚIE DE BAZĂ

  • Nivelul de bază al izolației. Nivelul de căldură se bazează pe materialele din care sunt realizate învelișul, izolația și căptușeala, precum și pe proprietățile hidrofobe ale mănușii. De asemenea, este influențată de potrivire și de construcție.

MF TOUCH

  • Control total al smartphone-urilor și al dispozitivelor de navigație chiar și pe vreme rece. Materialul special dezvoltat vă permite să controlați ecranele tactile capacitive fără a fi nevoie să vă scoateți mănușile.

Parametrii

Sport schi fond
Sezonul 2022 Q3
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului
Tipul de mănuși Degetul
Tehnologie MF Touch®

MF Touch®

Control total al smartphone-urilor și al dispozitivelor de navigație chiar și în zilele reci. Materialul textil special dezvoltat permite controlul ecranelor tactile capacitive fără a fi nevoie să vă scoateți mănușile.