info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Cressida AS

Bețe de trekking

In stoc la furnizor
Livrare în 6-11 zile lucrătoare
520 Lei 625 Lei vei economisi 105 Lei -17 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

65221151

Video cu produs

Descriere

Cressida AS vă va susține în următoarea dumneavoastră drumeție montană! Versiunea rezistentă la șocuri a bastonului asigură o reducere a forțelor de impact și, astfel, ușurează mușchii, articulațiile și ligamentele. Acesta este echipat cu mânerul nou dezvoltat Aergon Air Compact, care este cu 12% mai scurt în versiunea mai compactă și, prin urmare, este adaptat în mod optim la mâinile mai mici. Tehnologia cavității permite o combinație între o construcție ușoară și suprafețe de sprijin mari, care îndeplinesc toate cerințele ergonomice. Capul cauciucat al mânerului Aergon Air oferă o aderență maximă la coborârea dealurilor. Datorită sistemului de închidere Speed Lock 2 plus, Cressida AS poate fi asamblat în câteva secunde. Iată-ne! Curea de securitate Lock Skin 4.0 curea de blocare reglabilă. Este ultraușoară, foarte respirabilă și oferă un confort maxim la purtare. 90-125 cm lungime de băț.

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul 2022 Q1
Tipul de băț Telescopic
Material pentru stâlp de trekking aluminiu
Tehnologie Dynamic Suspension System , DSS Tip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus

Dynamic Suspension System

Sistemul DSS reduce cu până la 40% vibrațiile care apar atunci când crosa lovește solul. Designul inteligent de absorbție a vibrațiilor se bazează pe poziționarea inteligentă a vârfului și pe un elastomer special care acționează ca o componentă de amortizare.

DSS Tip

Un vârf robust care garantează o potrivire precisă a vârfului și o stabilitate perfectă pe aproape orice tip de teren.

Trekking 2.0 Basket

Placă de drumeție compactă. Protejează împotriva blocării în zăpadă și noroi și poate fi ușor de înlocuit manual.

Aergon Air

Aergon Air combină ușurința și stabilitatea. Forma sa ergonomică garantează un confort maxim, în timp ce capul de prindere complet cauciucat garantează un control absolut.

Speed Lock 2 Plus

Sistemul de reglare certificat de TÜV Süd funcționează cu o clemă externă care permite schimbări ușoare de reglare și oferă o forță de strângere maximă.