info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Hrc Junior

Bastoane de alergare pentru copii

Alege marimea ta Cum să alegi?

Disponibilitatea bunurilor
mai întâi alegeți mărimea
409 Lei 515 Lei vei economisi 106 Lei -21 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

65240571

HRC Junior este un baston de schi fond din carbon pentru tineri. Echipat cu sistemul Shark 2.0, bățul asigură o eliberare ușoară a buclei și a mânerului. Astfel, puteți lua mâna de pe băț într-o clipă. Bucla cu formă anatomică și reglabilă la nesfârșit se înfășoară în jurul mâinii, în timp ce mânerul acoperit cu plută oferă sprijin la împingere. HRC Junior are un sistem de schimbare a plăcilor Fin Vario, care vă permite să schimbați plăcile în câteva secunde, în funcție de condițiile de zăpadă.

SISTEMUL SHARK

  • Sistemul Shark oferă un transfer optim de putere datorită conexiunii directe dintre mână și baston. Intrarea și ieșirea rapidă nu reprezintă o problemă. Toate buclele și mănușile Shark sunt compatibile cu toate bețele Shark.

SHARK 2.0

  • Mânerul multisport versatil. Asigură un transfer perfect de putere și o manevrare ușoară. Prin urmare, este ideal pentru schi fond și mersul nordic. Cu toate acestea, acest pantof multifuncțional își dovedește valoarea și pentru schi pe role și alergare pe traseu.

CUREA DE CADRU DE RECHIN

  • Curea ușor reglabilă și personalizabilă individual. Acesta permite fixarea și detașarea rapidă și ușoară a prăjinii și este compatibil cu toate prăjinile Shark.

KARBON CC

  • Fibră de carbon compozit care este super ușoară și rigidă, având în același timp caracteristici optime de swing.

PLĂCI FIN VARIO

  • O placă de cross-country extrem de ușoară pentru o tracțiune optimă pe traseul de cross-country. Sistemul Fin Vario permite schimbarea plăcii fără unelte. Aveți posibilitatea de a alege între mărimile S/M, M/L și vârful pentru schiurile cu role.

TIP CARBURĂ

  • Un vârf robust care garantează o potrivire precisă a vârfului și o stabilitate perfectă pe aproape orice tip de teren.

Parametrii

Sport schi fond
Sezonul 2022 Q3
Tehnologie Trigger Shark 2.0 , Fin Vario , Carbide Tip
Material pentru stâlpii de schi fond carbon

Trigger Shark 2.0

Confort maxim, transfer maxim de putere, extrem de ușor de utilizat. Tehnologia Trigger Shark 2.0 vă permite să fixați și să eliberați cureaua într-o clipă.

Fin Vario

Sistem pentru schimbarea ușoară a coșurilor de diferite dimensiuni pentru diferite caracteristici ale pârtiilor de schi fond

  • Schimbul coșurilor de iarnă cu topuri de vară pe schiuri cu rotile
  • Dimensiunea conului (8 sau 9) nu contează

Carbide Tip

Aceste crampoane garantează o utilizare precisă a bastonului și un sprijin perfect pe aproape orice teren.