info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Instructor Lite

Bețe de mers nordic

In stoc la furnizor
Livrare în 6-11 zile lucrătoare
495 Lei 595 Lei vei economisi 100 Lei -17 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

65026341

Acest baston ușor din două piese, fabricat din aluminiu și carbon, este perfect potrivit pentru excursii lungi de mers nordic, datorită greutății sale reduse. Mânerul cu două componente, realizat din plută naturală, se potrivește confortabil în mână. Materialul natural previne transpirația neplăcută a palmelor, chiar și la temperaturi mai ridicate. Sistemul Trigger Shark 2.0 cu curea din plasă respirabilă permite desprinderea rapidă a buclei de pe mâner. Datorită sistemului de reglare Speed Lock 2.0, lungimea bastoanelor poate fi ajustată fără probleme de la 100 la 125 cm. Curea Shark Frame Strap Mesh curea reglabilă continuu și personalizabilă individual. Acesta permite fixarea și detașarea rapidă și ușoară a prăjinii și este compatibil cu toate prăjinile Shark. Lungimea bățului 100-125 cm.

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul 2020 Q1
Tipul de băț Pliabil
Material pentru stâlp de trekking carbon , aluminiu
Tehnologie Trigger Shark 2.0 , Speed Lock 2

Trigger Shark 2.0

Confort maxim, transfer maxim de putere, extrem de ușor de utilizat. Tehnologia Trigger Shark 2.0 vă permite să fixați și să eliberați cureaua într-o clipă.

Speed Lock 2

Speedlock este primul și, până în prezent, singurul sistem de închidere externă din lume certificat de TÜV Süd. Cerința TÜV pentru o capacitate de încărcare de 55 kg a fost depășită cu mult. O marjă de siguranță care poate salva vieți. În orice moment este posibilă o ajustare suplimentară a forței de menținere.

Ajustare și fixare extrem de rapidă chiar și cu mănuși groase pe umezeală, gheață și zăpadă. Șurub cu funcție de siguranță și reglabilitate

Speed Lock 2 vs. Speed Lock:

  • 30% mai mică
  • 25% mai ușoară
  • Peste 20% mai mult sprijin