info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Makalu FX Carbon

Bețe de trekking

V Vineri 10. 5. la tine acasa

Avem doar 2 articole. Va fi unul al tău?

844 Lei 1 010 Lei vei economisi 166 Lei -16 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

65220621

Video cu produs

Descriere

Makalu FX Carbon este tovarășul tău de călătorie pentru toate aventurile tale montane. Este prevăzut cu noul mâner Aergon Air. Cea mai recentă generație de mânere special adaptate pentru trekking a fost optimizată din nou în ceea ce privește confortul și controlul și îmbunătățită în detaliu în fiecare aspect. Tehnologia specială a cavităților vă permite să combinați o construcție ușoară cu suprafețe mari, de susținere, care răspund la toate cerințele ergonomice ale mâinii dumneavoastră. Capul mânerului Aergon Air, complet cauciucat, oferă aderență și control maxim la coborârea dealurilor. Unghiul înclinat vă ajută încheietura mâinii să ghideze și să așeze bastonul în mod optim și contribuie extrem de mult la siguranța pe munte. Extensia de prindere oferă variații suplimentare de aderență atunci când urcați pe munte. Cu cureaua Lock Security Strap Skin 4.0, cureaua se potrivește perfect în mână, oferindu-vă un suport și o presiune optime. Datorită sistemului de închidere Speed Lock 2 plus, bastonul pliabil, care este alcătuit în întregime din carbon, poate fi asamblat în câteva secunde. Makalu FX Carbon este partenerul tău de încredere pentru munte! Cureaua de securitate cu blocare Skin 4.0 bucla reglabilă cu blocare de siguranță. Este ultraușoară, foarte respirabilă și oferă un confort maxim la purtare. Lungimea bastonului este de 110-130 cm.

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul 2022 Q1
Tipul de băț Pliabil
Material pentru stâlp de trekking carbon
Tehnologie External Locking Device , FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus

External Locking Device

Dimensiune minimă atunci când este pliată și ultraușoară. Gama LEKI de bastoane pliabile este pur și simplu mai mică, mai ușoară, mai bună. Posibilitățile de utilizare a acestora sunt multiple. Fie că este vorba de accesul la ferrata, de alergarea pe traseu în zona rurală, de drumeții mici sau ca băț de drumeție.

  • Dispozitiv de blocare externă pentru pliere și desfășurare rapidă și ușoară
  • Cablu de tensiune de înaltă performanță cu înveliș întărit cu PE pentru o protecție de durată a fibrelor
  • Arcul situat în partea inferioară asigură o tensiune optimă și compensarea automată a lungimii frânghiei
  • Manșoanele speciale din aluminiu protejează fibra de carbon de modul înalt și asigură o conexiune perfectă a segmentelor individuale.

FlexTip

Vârf din carbură cu vârf lung și flexibil, filetat pentru fixarea plăcii. Conceput pentru bastoane de schi de tură (sau rachete de zăpadă).

Trekking 2.0 Basket

Placă de drumeție compactă. Protejează împotriva blocării în zăpadă și noroi și poate fi ușor de înlocuit manual.

Aergon Air

Aergon Air combină ușurința și stabilitatea. Forma sa ergonomică garantează un confort maxim, în timp ce capul de prindere complet cauciucat garantează un control absolut.

Speed Lock 2 Plus

Sistemul de reglare certificat de TÜV Süd funcționează cu o clemă externă care permite schimbări ușoare de reglare și oferă o forță de strângere maximă.