info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Bețe de trekking de iarnă Leki Poles Aergonlite 2

Leki Poles Aergonlite 2

Bețe de trekking de iarnă

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
465 Lei 532 Lei vei economisi 67 Lei -13 %

Leki

6362737

Tuburile bețelor din două piese Aergonlite 2 sunt realizate în întregime din aluminiu de înaltă rezistență. Datorită sistemului Speed Lock 2, lungimea poate fi ajustată cu ușurință de la 110 la 145 cm, chiar și cu mănuși. Mânerele Aergon Thermo Tour sunt confortabile și permit o aderență potrivită. Versiunile LITE au o greutate limitată și, prin urmare, sunt destinate în primul rând copiilor, adolescenților și, în general, persoanelor mai mici.

Caracteristici principale:

  • AERGON - Aergon Tour ThermoAergon Tour Thermo Mâner ultralight fără margini pentru o înfășurare confortabilă.
  • Cureaua de siguranță cu blocare - NEOPRENE - Mânerul este întărit și fabricat din neopren cu o inserție confortabilă din fleece pentru un confort maxim la purtare.
  • SPEED LOCK 2 - Mecanismul dezvoltat de LEKI excelează prin ajustarea și fixarea extrem de rapidă chiar și în cazul mănușilor groase, în condiții de umezeală, gheață și zăpadă. 30% mai mic, 25% mai ușor, cu peste 20% mai mult suport
  • ALUMINUM HTS - Materialul se remarcă mai ales prin durata de viață foarte lungă, durabilitatea extremă și super-stabilitatea sa.
  • BINDING BASKET - Plăcile sunt direct ideale pentru zăpada pulverulentă. Le puteți schimba în mod convenabil fără unelte.
  • FLEX TIP LONG - Aceste vârfuri garantează o utilizare precisă a bastonului și o susținere perfectă pe aproape orice tip de teren.

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții , Schi de tură
Sezonul 2022 Q3
Tipul de băț Pliabil
Tehnologie Aergon , Speed Lock 2 , Hliník HTS , Flex Tip Long , Lock Security Strap - Neoprene , Big Mountain Binding Basket
Material pentru stâlp de turism aluminiu

Aergon

Aderență perfectă, ușurință maximă de repoziționare a buclei, ușurință absolută. Pur și simplu fără compromisuri!

  • Bucla de eliberare de siguranță.
  • Rapid și ușor de reglat în orice situație.
  • Ușor datorită tehnologiei cu cavități - cu peste 30% mai puțin în greutate.
  • Zona de corecție integrată în mâner, cu un unghi de +8°, asigură o prindere optimă a bastoanelor.

Speed Lock 2

Speedlock este primul și, până în prezent, singurul sistem de închidere externă din lume certificat de TÜV Süd. Cerința TÜV pentru o capacitate de încărcare de 55 kg a fost depășită cu mult. O marjă de siguranță care poate salva vieți. În orice moment este posibilă o ajustare suplimentară a forței de menținere.

Ajustare și fixare extrem de rapidă chiar și cu mănuși groase pe umezeală, gheață și zăpadă. Șurub cu funcție de siguranță și reglabilitate

Speed Lock 2 vs. Speed Lock:

  • 30% mai mică
  • 25% mai ușoară
  • Peste 20% mai mult sprijin

Hliník HTS

Materialul se remarcă în primul rând prin durata de viață foarte lungă, durabilitatea extremă și super-stabilitatea sa.

Flex Tip Long

Aceste crampoane garantează o utilizare precisă a bastonului și un sprijin perfect pe aproape orice teren.

Lock Security Strap - Neoprene

Cureaua este întărită și fabricată din neopren cu o inserție confortabilă din fleece pentru un confort maxim la purtare.

Big Mountain Binding Basket

Placă dezvoltată special pentru turism, cu o muchie scurtă pentru ajustarea ajutoarelor de cățărare și o muchie lungă pentru răzuirea pistelor înghețate. Acesta poate fi înlocuit cu ușurință manual.