info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Poles Smart Supreme

Băț de mers nordic unisex

In stoc la furnizor
Livrare în 6-11 zile lucrătoare
520 Lei 625 Lei vei economisi 105 Lei -17 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

65325421

Sunteți versatil și doriți să fiți flexibil atunci când faceți nordic walking? Atunci Smart Supreme este partenerul tău ideal.

Mânerul din plută naturală este confortabil de ținut în mână și, datorită sistemului Trigger Shark 2.0, puteți elibera cureaua în câteva secunde - un mare plus în ceea ce privește confortul și siguranța.

Datorită sistemului de reglare Speed Lock 2.0, Vario din două piese poate fi ajustată individual la lungimea potrivită în cel mai scurt timp.

Mulțumită sistemului Smart Tip 2.0, puteți comuta între bara de protecție din cauciuc și vârful retractabil din carbură în cel mai scurt timp, fără a fi nevoie să scoateți bara de protecție din cauciuc de pe prăjină. Astfel, puteți fi sigur de aderență indiferent de suprafață.

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul 2023 Q1
Tipul de băț Telescopic
Material pentru stâlp de trekking aluminiu
Tehnologie Speed Lock Plus , Smart Tip 2.0

Speed Lock Plus

Speedlock este primul și, până în prezent, singurul sistem de închidere externă din lume certificat de TÜV Süd. Cerința TÜV pentru o capacitate de încărcare de 55 kg a fost depășită cu mult. O marjă de siguranță care poate salva vieți. În orice moment este posibilă o ajustare suplimentară a forței de menținere.

Sistemul Speed Lock + pentru reglarea externă este cu 35% mai ușor și cu 27% mai mic decât sistemul Speed Lock existent. Are aceeași forță de fixare ca și predecesorul său. Standardul cerut de institutul de testare TÜV este depășit cu mult.

Smart Tip 2.0

Noul LEKI Smart Tip - un adevărat multitalent pentru toate tipurile de teren și cu un design rafinat pentru și mai multă distracție în timpul mersului nordic.

  • Călcâiul aderent asigură suportul necesar pe potecile asfaltate.
  • Vârful de carbură retractabil integrat funcționează, de asemenea, pe pajiști, noroi și zăpadă.