info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Traverse

Mănuși pentru schi alpin

Alege marimea ta Cum să alegi?

Ve Joi 9. 5. la tine acasa

În această mărime, avem doar 1 articol. Acum sau niciodată.

193 Lei 265 Lei vei economisi 72 Lei -27 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

650809301

Traverse este mănușa perfectă pentru orice utilizare. Căptușeala GORE® WINDSTOPPER® vă protejează împotriva vântului și a intemperiilor. Căptușeala Micro Bemberg și GORE® WINDSTOPPER® Microquad vă menține cald și confortabil de purtat. Tăietura Comfort Fit lasă suficient spațiu pentru mâini, dar se potrivește bine. Curelele flexibile din velcro vă mențin încheieturile calde și împiedică pătrunderea zăpezii.

Tehnologie:

  • COMFORT FIT: Tăietură ușor mai largă pentru o senzație de purtare confortabilă și mâini încă calde.
  • MATERIALE IMPERMEABILE: Utilizarea laminatelor multistrat impermeabile și a componentelor funcționale pentru a maximiza capacitatea de respingere a apei.
  • CĂLDURĂ: Nivelul de căldură este dat de învelișul, materialele de izolație și căptușeală, proprietățile hidrofobe, precum și de potrivire și construcție.
  • GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER: O versiune complet nouă a căptușelii izolatoare moi. Înfruntați elementele cu capul sus!
  • MF TOUCH: Control complet al smartphone-urilor și al dispozitivelor de navigație chiar și pe vreme rece. Materialul special dezvoltat vă permite să folosiți ecrane tactile capacitive fără a fi nevoie să vă scoateți mănușile.

Parametrii

Sport Schi alpin
Sezonul 2022 Q3
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului
Tipul de mănuși Degetul
Tehnologie Gore-Tex® Windstopper® , MF Touch®

Gore-Tex® Windstopper®

Este o soluție esențială pentru protecția dumneavoastră împotriva vântului și a frigului, menținând în același timp un confort termic și o respirabilitate foarte ridicate.

MF Touch®

Control total al smartphone-urilor și al dispozitivelor de navigație chiar și în zilele reci. Materialul textil special dezvoltat permite controlul ecranelor tactile capacitive fără a fi nevoie să vă scoateți mănușile.