info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Bastoane de coborâre Leki Wcr Sl 3D

Leki Wcr Sl 3D

Bastoane de coborâre

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
379 Lei 542 Lei vei economisi 163 Lei -30 %

Leki

65267481

Fiecare prăjină de slalom se va înclina în fața tuburilor indestructibile de 18 mm fabricate din aluminiu de înaltă rezistență. Suprafața de sprijin Airfoil în formă de picătură asigură o aerodinamică optimă, în plus, cu noul mâner Trigger 3D Slalom veți găsi poziția perfectă de fiecare dată. Noul sistem Trigger 3D permite un control mai bun datorită conexiunii directe dintre mănușă și stick, o operare mai confortabilă prin introducerea și scoaterea rapidă și marje de siguranță mai mari datorită unei eliberări tridimensionale inteligente care cvadruplează spectrul de eliberare.

SISTEM TRIGGER 3D

  • Sistemul Trigger oferă un grad mai mare de control printr-o conexiune directă între mână și stick. Introducerea și scoaterea rapidă nu reprezintă o problemă, iar dispozitivul de blocare de siguranță poate proteja utilizatorul de rănire. Toate cătușele și mănușile Trigger sunt compatibile cu toate crosele Trigger.

MÂNER DECLANȘATOR 3D SLALOM

  • Mâner subțire cu transfer perfect de putere, aderență excelentă și confort maxim datorită canelurilor pentru degete. Forma specială îl face mânerul ideal pentru slalom. Compatibil cu orice cătușă sau mănușă cu sistem Trigger.

CAPAC ADAPTOR 3D PENTRU DECLANȘATOR

  • Capacul, sub care se află o fantă care permite instalarea de protecții pentru mâini și a adaptorului pentru camera GoPro.

CUREA DE CADRU DE RECHIN

  • Curea ușor ajustabilă și personalizabilă individual. Acesta permite fixarea și detașarea rapidă și ușoară a bastonului și este compatibil cu toate bastoanele Shark.

CURSE | PLACĂ DE TREKKING

  • Placă universală compactă pentru utilizare vara și iarna. Protejează împotriva blocării în zăpadă și poate fi ușor de înlocuit manual.

ALUMINUM

  • Materialul se remarcă în primul rând prin durata de viață foarte lungă, durabilitatea extremă și super-stabilitatea sa.

VÂRF DE OȚEL

  • Vârf din oțel integrat în tub pentru o montare precisă a bastonului și stabilitate optimă pe aproape orice tip de teren.

Parametrii

Sport Schi alpin
Sezonul 2022 Q3
Utilizarea polonului de coborâre curse , Recreativ
Tehnologie Trigger 3D

Trigger 3D

Cea mai recentă inovație a sistemului Trigger oferă o eliberare în trei direcții. Oferă un confort mai mare pentru prindere și fixare sau desfacere.

Trigger 3D impresionează prin trei domenii principale de îmbunătățire:

  • Control - Conexiune intuitivă între stick și mănușă.
  • Confort - Atașare și detașare rapidă și ușoară
  • Siguranță - Cea mai mare rază de desfacere datorită declanșatorului inteligent 3D