info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Xta 6.5 Vario

Bețe de schi fond unisex

In stoc la furnizor
Livrare în 6-11 zile lucrătoare
512 Lei 645 Lei vei economisi 133 Lei -21 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

65224851

XTA 6.5 Vario din două piese este o trestie din aluminiu de înaltă calitate, cu un răspuns foarte bun la swing. Datorită sistemului de reglare Speed Lock +, și mai ușor, lungimea poate fi reglată rapid de la 145 la 165 cm sau de la 155 la 175 cm. Cureaua cu formă anatomică și reglabilă la infinit și mânerul din plută cu două componente vă oferă putere fără a sacrifica performanța pe traseul de cros. Sistemul Shark 2.0 asigură o eliberare rapidă a buclei și a mânerului.

SISTEMUL SHARK

  • Sistemul Shark System oferă un transfer optim de putere printr-o conexiune directă între mână și baston. Intrarea și ieșirea rapidă nu reprezintă o problemă. Toate buclele și mănușile Shark sunt compatibile cu toate crosele Shark.

SHARK 2.0

  • Mânerul multisport versatil. Asigură un transfer perfect de putere și o manevrare ușoară. Prin urmare, este ideal pentru schi fond și mersul nordic. Cu toate acestea, acest pantof multifuncțional își dovedește valoarea și pentru schi pe role și alergare pe traseu.

CUREA DE PUTERE RECHIN

  • Curea perfect tăiată și reglabilă individual pentru alergare sau mers nordic.

SPEED LOCK+

  • Sistemul de reglare certificat de institutul de testare TÜV Süd funcționează cu o clemă externă care permite schimbări ușoare de reglare și oferă o forță de strângere maximă.

ALUMINIU

  • Materialul se remarcă în primul rând prin durata de viață foarte lungă, durabilitatea extremă și super-stabilitatea sa.

PLĂCI FIN VARIO

  • Placă de schi fond extrem de ușoară pentru o tracțiune optimă pe pista de schi fond. Sistemul Fin Vario vă permite să schimbați placa fără unelte. Aveți posibilitatea de a alege între mărimile S/M, M/L și vârful pentru schiurile cu role.

TIP CARBURĂ

  • Un vârf robust care garantează o potrivire precisă a vârfului și o stabilitate perfectă pe aproape orice tip de teren.

Parametrii

Sport schi fond
Sezonul 2022 Q3
Tehnologie Trigger Shark 2.0 , Speed Lock Plus , Fin Vario , Carbide Tip
Material pentru stâlpii de schi fond aluminiu

Trigger Shark 2.0

Confort maxim, transfer maxim de putere, extrem de ușor de utilizat. Tehnologia Trigger Shark 2.0 vă permite să fixați și să eliberați cureaua într-o clipă.

Speed Lock Plus

Speedlock este primul și, până în prezent, singurul sistem de închidere externă din lume certificat de TÜV Süd. Cerința TÜV pentru o capacitate de încărcare de 55 kg a fost depășită cu mult. O marjă de siguranță care poate salva vieți. În orice moment este posibilă o ajustare suplimentară a forței de menținere.

Sistemul Speed Lock + pentru reglarea externă este cu 35% mai ușor și cu 27% mai mic decât sistemul Speed Lock existent. Are aceeași forță de fixare ca și predecesorul său. Standardul cerut de institutul de testare TÜV este depășit cu mult.

Fin Vario

Sistem pentru schimbarea ușoară a coșurilor de diferite dimensiuni pentru diferite caracteristici ale pârtiilor de schi fond

  • Schimbul coșurilor de iarnă cu topuri de vară pe schiuri cu rotile
  • Dimensiunea conului (8 sau 9) nu contează

Carbide Tip

Aceste crampoane garantează o utilizare precisă a bastonului și un sprijin perfect pe aproape orice teren.