info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Mammut Aenergy Light ML Half Zip Pull Men

Hanorac sport pentru bărbați

Alege marimea ta Cum să alegi?

V Vineri 10. 5. la tine acasa

În această mărime, avem doar 1 articol. Acum sau niciodată.

413 Lei 595 Lei vei economisi 182 Lei -31 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Mammut

1014-03780-40206

Puloverul pentru bărbați Aenergy Light ML Half Zip Pull de la Mammut este confecționat din fleece Polartec® Power Grid® ușor și elastic.

Excelent de umiditate wicking

Hanoracul este confecționat dintr-un material elastic și respirabil, cu o structură internă de tip waffle care îndepărtează umezeala de corp. Un fermoar scurt permite îmbrăcarea și reglarea ușoară a temperaturii. Un buzunar cu fermoar pe piept păstrează obiectele de valoare esențiale. Cusăturile plate previn iritațiile incomode.

Puloverul este conceput pentru toți sportivii entuziaști. Este excelent pentru alpinism, drumeții, schi alpinism și alte activități sportive pe tot parcursul anului. Completați cu un tricou funcțional și bucurați-vă de mișcare.

Principalele caracteristici ale Aenergy Light ML Half Zip Pull Men:

  • Respirabil
  • cu uscare rapidă
  • Cald
  • buzunar la piept
  • jumătate de fermoar
  • cusături plate

94% poliester reciclat, 6% elastan

Activități:Cățărare, Via Ferrata, Schi și schi, Camping, Drumeții ușoare, Multisport, Drumeții și escaladă, Cățărare pe mai multe lungimi, Schi alpinism

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții , Schi alpin , Schi de tură
Sezonul 2022 Q1
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului , Elastic
Capota Nu
Tehnologie Polartec® Power Grid

Polartec® Power Grid

Țesătură fleece care duce posibilitățile materialelor tehnice la un nou nivel. Tricotul patentat cu două componente, cu construcție în grilă, îmbunătățește căldura și respirabilitatea, reducând în același timp greutatea țesăturii. Designul bicomponent este proiectat pentru gestionarea optimă a umidității. Suprafața de pe piele este hidrofilă pentru a absorbi transpirația și a o transfera în exterior. Apoi, suprafața exterioară dispersează umiditatea pentru o evaporare mai eficientă. Păstrează corpul uscat chiar și în timpul unei activități atletice sporite. Construcția din plasă creează, de asemenea, canale de aer deschise pentru a îmbunătăți respirabilitatea, compresibilitatea și pentru a reduce greutatea materialului. Avantajele Polartec Power Grid sunt în principal confortul termic, respirabilitatea ridicată, greutatea redusă, capacitatea de ambalare, ușurința de întreținere și uscarea rapidă.