info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Mammut Taiss Light Mid GTX

Pantofi pentru femei în aer liber

Alege marimea ta Cum să alegi?

Disponibilitatea bunurilor
mai întâi alegeți mărimea
1 426 Lei 2 174 Lei vei economisi 748 Lei -34 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Mammut

3010-00910-00501

La Mammut aplicăm cele mai înalte standarde pentru toate produsele noastre, dar avem o grijă extremă în cazul bocancilor de alpinism. Taiss Light Mid GTX® a acceptat provocarea noastră cât se poate de bine: combinația dintre Contact Control și Vibram® Litebase creează un echilibru optim între ușurință, durabilitate și performanță, în timp ce tehnologia MAMMUT Geificial 3D asigură o potrivire perfectă. Cu Taiss Light Mid GTX® vă puteți bucura de o urcare lină în teren alpin, astfel încât să vă puteți concentra pe deplin asupra activităților pe stânci, gheață și zăpadă.

  • Tehnologia MAMMUT Georganic 3D - produsele sunt adaptate la activitățile pentru care sunt făcute.
  • material softshell schoeller®
  • Vibram® Lite Base
  • Compatibil cu crampoanele B2
  • 2 Zone Lace-up: aceste cizme au două zone distincte care pot fi strânse separat. Poate fi adaptat la persoană și la situație
  • Căptușeală de cauciuc înălțată

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul 2021 Q3
Reglarea pantofului Rezistent la apă , Izolat
Înălțimea pantofilor Mare
Utilizarea încălțămintei de exterior Drumeții pe munte înalt
Tipul de încălțăminte de exterior C
Tehnologie Vibram® Lite Base , GORE-TEX® Performance Comfort , Mammut Georganic 3D Technology

Vibram® Lite Base

Un compus ușor pentru talpa exterioară care păstrează totuși o rezistență superioară la abraziune și aderență.

GORE-TEX® Performance Comfort

Gore-Tex Performance Comfort oferă un confort climatic optim în condiții termice ușoare și pentru o gamă largă de activități în aer liber.

Mammut Georganic 3D Technology

În produsele Georganic, mișcările și postura sunt modelate direct pe corp și dezvoltate într-o secțiune tridimensională.

Beneficii:

  • Libertate în fiecare mișcare: tăietura este definită direct pe atlet, permițând o susținere precisă a mișcărilor naturale ale corpului. Rezultatul este o libertate maximă de mișcare și o potrivire perfectă.
  • O nouă potrivire: prin definirea produselor pentru sportivi, tehnologia Georganic a dus la două noi forme de îmbrăcăminte pentru partea superioară a corpului. Forma Y este concepută pentru mișcări verticale, iar forma T pentru mișcări orizontale. Deși această tăietură se concentrează pe mișcările de cățărare, utilizarea sa poate fi extinsă la toate celelalte domenii. De asemenea, poate fi transferat în viața de zi cu zi și oferă un confort redefinit.
  • Posibilități nelimitate de design: liniile de tăiere reduse deschid calea pentru un design dinamic și orientat spre performanță.