info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Ochelari de soare sport pentru bărbați Oakley Hstn w/ Prizm Ruby

Oakley Hstn w/ Prizm Ruby

Ochelari de soare sport pentru bărbați

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
647 Lei 896 Lei vei economisi 249 Lei -28 %

Oakley

92420252

Oakley® combină designul progresiv cu elemente tradiționale în HSTN, ochelari de soare unisex cu lentile circulare modernizate distinctive. HSTN dispune de tehnologia lentilelor Prizm™ și de un sistem de declanșare îmbunătățit (influențat de Oakley Razor Blades, care aduce un omagiu trecutului mărcii). Rama O-Matter™ ușoară și durabilă ajută la asigurarea confortului pe tot parcursul zilei și este disponibilă în două mărimi pentru o purtare fără probleme. Ochelarii HSTN sunt disponibili cu lentile Oakley Authentic Prescription.

Lentilele sunt disponibile cu tehnologia Prizm™, care îmbunătățește culoarea și contrastul, astfel încât să puteți vedea mai multe detalii.

HSTN a fost numit după Houston Street, lângă Canal Street Market din New York City - o zonă care conectează comerțul cu amănuntul, mâncarea, arta și cultura.

Design progresiv influențat de cultură și de piață
O tijă de declanșare modernizată și un omagiu adus trecutului Oakley
Rama centrală influențată de Oakley SubZero

O abordare proaspătă a unei forme clasice într-un design progresiv inspirat de curentele culturale și care face referire la moștenirea noastră.

Rama O-Matter, ușoară și durabilă, oferă confort pe tot parcursul zilei

GLASS Prizm Ruby

Transmitere a luminii: 17%.
Condiții de iluminare: lumină puternică
Contrast: îmbunătățit
Culoarea de bază a lentilelor: bronz

Parametrii

Sport Timp liber
Sezonul 2023 Q1
Polarizare Nu
Tipul de produs - ochelari Ochelari
Tipul de lentilă Prizma
Contrast Creșterea
Tip de rame Cadru complet
Protecție 3 - radiație puternică (însorită)
Tehnologie Čočka Prizm Ruby , O-Matter

Čočka Prizm Ruby

O nuanță populară pentru lentile, potrivită pentru o gamă mai largă de utilizări, fie că mergeți la o plimbare cu bicicleta, faceți plajă pe plajă sau pur și simplu faceți o plimbare la țară cu câinele. Ruby (17%) scoate în evidență culori mai calde, mai plăcute ochiului, și oferă un roșu bogat și nuanțele sale. Acest lucru îl face potrivit pentru activitățile în aer liber, în pădure, în munți, în zăpadă, datorită contrastului ridicat sau chiar pentru a conduce o mașină.

  • Polarizare: nu
  • transmisie: 17%
  • contrast: crescut
  • indice de protecție: 3

O-Matter

Oakley O-Matter este un material plastic ușor, conceput pentru a fi durabil și confortabil. Materialul este, de asemenea, conceput pentru a rezista la impact datorită elasticității sale controlate, fără a se deforma în timp, precum acetatul. Este de două ori mai rezistent decât acetatul, dar cu 25% mai ușor.