info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Oakley Hydra Matte Trans Stonewash

Ochelari de soare

Variante de culoare

În stoc în magazin
Livrare în 3-5 zile lucrătoare

Avem doar 2 articole. Va fi unul al tău?

965 Lei
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Oakley

92291237

Când cumpărați acest produs fără reducere suplimentară, veți primi un voucher suplimentar de 100 Lei pentru următoarea comandă.


Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții , ciclism , Timp liber
Sezonul 2023 Q3
Polarizare Nu
Tipul de produs - ochelari Ochelari
Tipul de lentilă Prizma
Contrast Creșterea
Tip de rame Jumătate de cadru
Protecție 3 - radiație puternică (însorită)
Tehnologie Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Inovația originală Unobtanium de la Oakley sporește aderența transpirației și asigură că rama ochelarilor dvs. va sta întotdeauna corect la locul ei, chiar și în cele mai solicitante condiții.

O-Matter

Oakley O-Matter este un material plastic ușor, conceput pentru a fi durabil și confortabil. Materialul este, de asemenea, conceput pentru a rezista la impact datorită elasticității sale controlate, fără a se deforma în timp, precum acetatul. Este de două ori mai rezistent decât acetatul, dar cu 25% mai ușor.

Prizm Technology

Prizm este o tehnologie revoluționară a lentilelor de la Oakley. Aceasta îmbunătățește în mod dramatic detaliile și oferă o potrivire ultraprecisă a culorilor, concepută pentru medii specifice. Lentilele sunt special concepute pentru a oferi o mai mare bogăție experienței vizuale, astfel încât să puteți performa mai bine. Cu ochelarii de soare obișnuiți, lumea pare plictisitoare și plată, dar cu tehnologia lentilelor PRIZM™, totul pare viu și vibrant, dezvăluind nuanțe care în mod normal ar rămâne ascunse ochiului.