info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Ochelari de soare pentru bărbați Oakley Leffingwell

Oakley Leffingwell

Ochelari de soare pentru bărbați

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
714 Lei 839 Lei vei economisi 125 Lei -15 %

Oakley

91000257

Modelul Leffingwell iese în evidență cu ramele sale cu rame întregi și forma unghiulară a sticlei care celebrează dexteritatea manuală; finisajul său amintește de stilul de viață al surferilor. Ramele naturale BiO-Matter prezintă elemente decorative antice și benzi laterale ornamentate. Logo-ul decorativ Oakley de pe tâmple îi va satisface pe iubitorii unui look subtil și elegant. Modelul Leffingwell dispune de tehnologia Prizm™ Lens, care îmbunătățește calitatea culorilor și contrastul pentru o vedere mai clară.

Specificații caracteristice:

  • Rame pătrate cu cerc complet inspirate de forma unei plăci de surf.
  • Părțile laterale decorate cu grafică detaliată care amintește de formele de bază ale plăcilor de surf.
  • Ramele robuste, dar ușoare O Matter® oferă durabilitate și confort pe tot parcursul zilei.

Prizm™ este o tehnologie revoluționară în domeniul opticii lentilelor, bazată pe zeci de ani de cercetare științifică în domeniul culorilor și al propagării culorilor. Lentilele Prizm™ oferă un control fără precedent al transmiterii luminii, rezultând culori reglate cu precizie pentru a maximiza contrastul și pentru a îmbunătăți vizibilitatea nuanțelor individuale de culoare, permițându-ne să distingem mai bine denivelările sau detaliile pe care ochiul liber nu le poate înregistra.

Parametrii

Sport Timp liber
Sezonul 2022 Q1
Polarizare Nu
Tipul de produs - ochelari Ochelari
Tipul de lentilă Prizma
Contrast Creșterea
Tip de rame Cadru complet
Protecție 3 - radiație puternică (însorită)
Tehnologie Unobtanium® , Prizm Technology

Unobtanium®

Inovația originală Unobtanium de la Oakley sporește aderența transpirației și asigură că rama ochelarilor dvs. va sta întotdeauna corect la locul ei, chiar și în cele mai solicitante condiții.

Prizm Technology

Prizm este o tehnologie revoluționară a lentilelor de la Oakley. Aceasta îmbunătățește în mod dramatic detaliile și oferă o potrivire ultraprecisă a culorilor, concepută pentru medii specifice. Lentilele sunt special concepute pentru a oferi o mai mare bogăție experienței vizuale, astfel încât să puteți performa mai bine. Cu ochelarii de soare obișnuiți, lumea pare plictisitoare și plată, dar cu tehnologia lentilelor PRIZM™, totul pare viu și vibrant, dezvăluind nuanțe care în mod normal ar rămâne ascunse ochiului.