info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Rachetă de squash Oliver ORC-A SUPRALIGHT

Oliver ORC-A SUPRALIGHT

Rachetă de squash

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
646 Lei 651 Lei vei economisi 5 Lei

Oliver

01325

Racheta de squash Oliver ORC-A SUPRALIGHT este concepută pentru jucătorii avansați și de turnee cu un stil de joc ofensiv. Aceasta este cea mai bună rachetă de squash pe care o puteți alege - ORC-A SUPRALIGHT este ușoară, ușor de manevrat, dar crește semnificativ puterea loviturii și dinamica jocului. În plus, tehnologia îmbunătățită oferă un confort excepțional datorită unei amortizoare bune și a unui sistem de amortizare de calitate vibrațiile rachetei.

Specificații

Material Copan Nano-Eplon
Greutate 110 g fără sprue și mâner
Balanță În cap
Cap de rachetă Deasupra capului
Tricotat Oliver SQ X9
Jucător avansat Jucători profesioniști și jucători de turnee

Parametrii

Sport dovleac
Sezonul 2016 Q1
Tipul de produs - rachete Rachetă
Echilibrarea rachetelor La cap
Stil de joc Ofensivă
Tehnologie Nano-Eplon™

Nano-Eplon™

Nano-Eplon™ este o rețea de carbon tridimensională, la scară nanometrică. Această rețea este unul dintre cele mai rezistente materiale fabricate vreodată. Una dintre cele mai importante caracteristici ale sale este transmisia și stabilitatea extrem de mare a impulsurilor fără pierderi.
Tehnologia Nano-Eplon™ de la OLIVER oferă combinația perfectă de lejeritate, stabilitate și rezistență. Noua plasă 3D-Mesh este plasată în zona punctului dulce pentru a crește rigiditatea torsională și pentru a spori rezistența. Distribuția metacarburilor și a grafiturilor va fi îmbunătățită fără a crește greutatea.