info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

On Running Cloud X 3 Shift

Pantofi casual pentru femei

Alege marimea ta Cum să alegi?

Ve Joi 9. 5. la tine acasa

În această mărime, avem doar 2 articole. Va fi unul al tău?

661 Lei 888 Lei vei economisi 227 Lei -26 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

On Running

000066.98464

Versatilitate, confort și un stil demn de stradă - conceput pentru personalitățile energice care nu stau niciodată pe loc.

Viteză și stil. Intensitate și estetică. Agilitate și încredere. Cloud X 3 Shift a fost construit pentru a ține pasul cu tine. Talpa exterioară CloudTec® amortizează fără compromisuri, în timp ce Speedboard® energizează fiecare pas. Un pantof ultraușor și foarte receptiv pentru cei cărora le place să le facă pe toate.

Rămâi în siguranță și susținut cu o parte superioară reproiectată din plasă cu trei straturi. Fabricat din 90-95% material reciclat de înaltă calitate, acest strat exterior durabil nu numai că arată bine, dar are și un impact mai mic asupra planetei. În plus, promovează o respirabilitate de neegalat, astfel încât să puteți merge fericit toată ziua.

Născut din experiența noastră în alergare, este construit pentru a face față la orice. Fie că alergi un 5K sau faci comisioane, Cloud X 3 Shift combină un suport de neegalat și un stil demn de stradă. De la brunch-uri de weekend la burpees la sala de sport, acesta este singurul pantof de care ai nevoie.

Parametrii

Sport Timp liber
Sezonul 2022 Q3
Reglarea pantofului Respirabil
Seria de modele Pe nor de rulare , Despre rularea Cloud X
Utilizarea pantofilor Purtat în oraș
Înălțimea pantofilor Scăzut
Tipul de pantofi de modă Formatori
Material pantofi Textile/sintetice