info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

On Running Cloudstratus 2

Pantofi de alergare pentru femei

Alege marimea ta Cum să alegi?

V Marți 14. 5. la tine acasa

În această mărime, avem doar 1 articol. Acum sau niciodată.

708 Lei 953 Lei vei economisi 245 Lei -26 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

On Running

000039.98245

Sunteți gata să vă dublați alergarea? Există Cloudstratus și sistemul său unic Cloudtec® dublu. Ecuația elvețiană pentru cei mai pretențioși alergători: mai multă suflare + mai multă amortizare = mai multă alergare. În momentul în care pășești în pantof, sistemul dublu de secvențiere intră în acțiune, activând mai întâi rândul inferior de nori, iar atunci când pășești, aceștia sunt imediat pregătiți pentru următoarea săritură. Apoi, un al doilea rând este adăugat, absorbind orice impact rămas și adăugând o putere serioasă la săritura ta. Vei dori să alergi de două ori mai departe cu acest pantof.Cloudstratus duce alergarea pe nori la următorul nivel.

Norii din față legați între ei aduc mai multă putere. Construcția îmbunătățită extinde zonele de contact și transferă mai bine presiunea pentru mișcarea înainte către talpa dinamică. Pe Cloudstratus, vei găsi șireturi în formă de stea. Sistemul este conceput pentru un control mai bun al piciorului în zona degetelor. Găurile de legare în relief permit o potrivire și mai individuală la volumul pantofului. Acum puteți merge oriunde doriți.

Profil de alergător

  • Alergători care doresc să dubleze amortizarea fără a sacrifica viteza. Excelent pentru picioarele mai late.

Partea superioară

  • Formă anatomică cu o mare adaptabilitate la piciorul tău specific. Legătură în stea pentru ajustarea individuală a volumului pantofului.

Speedboard

  • Tehnologia patentată Speedboard promovează mișcarea naturală de rostogolire a piciorului și contribuie la o revenire dinamică.

Talpă interioară

  • Structurarea în arcada longitudinală activează proprioceptorii din picior, permițând o percepție sensibilă a fiecărei mișcări a corpului.

Talpă

  • Noul sistem dublu Cloudtec® dual funcționează perfect pentru a îmbunătăți amortizarea orizontală și verticală. Construcția conectată a vârfurilor ajută la controlul mișcării cu o revenire dinamică care te propulsează înainte folosind Speedboard. Talpa TPU adaugă suport maxim în timpul mișcării.

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2023 Q1
Tipul de lovire a piciorului Neutru
Tipul de pantofi de alergare formare
Tipul de suprafață - de rulare Drumul
Reglarea pantofului Respirabil
Seria de modele Despre rularea Cloudstratus
Lățimea pantofilor Standard
Înmuierea Amortizare mare
Picătură 6 mm
Tehnologie CloudTec®

CloudTec®

Tehnologia CloudTec® patentată de On este concepută pentru a oferi o aterizare moale urmată de o decolare explozivă. Care este rezultatul? O senzație de alergare incredibil de ușoară. Și fără compromisuri în ceea ce privește amortizarea și protecția la impact. Cu alte cuvinte, alergând pe nori.