info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

On Running Cloudultra W

Pantofi de alergare pentru femei

Alege marimea ta Cum să alegi?

Ve Joi 9. 5. la tine acasa

În această mărime, avem doar 1 articol. Acum sau niciodată.

527 Lei 987 Lei vei economisi 460 Lei -47 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

On Running

000044.99043

Termenul "ultra" este definit în dicționar ca fiind "depășirea limitelor". Acesta este exact lucrul pentru care Cloudultra este conceput. Amortizare maximă la distanțe foarte mari. Combinația dintre CloudTec® și talpa exterioară etanșă vă permite să parcurgeți drumuri stâncoase sau cu pietriș într-un confort total. Veziculele de la picioare sunt atenuate pe distanțe lungi datorită noii tehnologii FlipRelease. Mai repede. Du-te Ultra.

Amortizare dublă

  • Pentru un pantof de ultimă generație, ne-am dublat pe Helion™ superfoam. Două straturi de Clouds lucrează în tandem pentru a oferi o amortizare maximă și un confort de lungă durată.

Speedboard

  • Speedboard® inspirat de Cloudventure. Mai lată la mijloc pentru un suport optim

Comutați la confort On

  • O nouă modificare FlipRelease face acest pantof și mai confortabil. Este la fel de rapid și ușor de realizat ca și cum ai apăsa un buton.Ideal pentru alergările lungi, când picioarele încep să se umfle.

Moale, dar rezistent

  • Partea superioară în două straturi sandwich este atât durabilă, cât și respirabilă. Împreună cu o construcție perforată de înfășurare pentru un confort termic superior, se vor potrivi ca șosetele tale preferate.

Platformă pentru performanță maximă

  • Cloudy este rezistent la pietre și ușor de curățat. Missiongrip™ cu trei modele de tracțiune independente vă permite să fiți stăpânul terenului și al drumului.

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții
Sezonul 2022 Q3
Tipul de lovire a piciorului Neutru
Tipul de pantofi de alergare formare
Tipul de suprafață - de rulare Teren - potecă
Reglarea pantofului Respirabil
Înălțimea pantofilor Scăzut
Lățimea pantofilor Standard
Înmuierea Amortizare medie
Picătură 8 mm
Utilizarea încălțămintei de exterior Drumeții ușoare
Tipul de încălțăminte de exterior a
Tehnologie CloudTec® , Helion™ superfoam , Missiongrip™

CloudTec®

Tehnologia CloudTec® patentată de On este concepută pentru a oferi o aterizare moale urmată de o decolare explozivă. Care este rezultatul? O senzație de alergare incredibil de ușoară. Și fără compromisuri în ceea ce privește amortizarea și protecția la impact. Cu alte cuvinte, alergând pe nori.

Helion™ superfoam

Helion este spuma amortizată care le face pe toate. Metodele avansate de fabricație combină elemente de spumă mai rigide cu secțiuni mai moi pentru a obține proprietăți materiale mai bune. Helion are o greutate redusă, dar are un randament energetic mare. Este receptivă, dar protectoare. Este, de asemenea, rezistent la schimbările de temperatură pentru o performanță ridicată pe tot parcursul anului. Helion este mai mult decât o simplă spumă. Este super spumă.

Missiongrip™

Nu există două trasee la fel. Acceptarea acestei imprevizibilități înseamnă un singur lucru, o talpă care poate face față la orice. Modelul Missiongrip oferă durabilitatea unui pantof de trail cu senzația inconfundabilă de a alerga pe nori. O varietate de mânere de tracțiune vă ajută să abordați terenul accidentat sau neted și să ajungeți în vârf în timp record. Apoi, amortizarea de neegalat CloudTec absoarbe șocurile și devii stăpânul alergării.