info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

On Running Cloudvista

Pantofi pentru femei în aer liber

Alege marimea ta Cum să alegi?

V Luni 13. 5. la tine acasa

În această mărime, avem doar 1 articol. Acum sau niciodată.

524 Lei 794 Lei vei economisi 270 Lei -34 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

On Running

000064.99057

Încălțăminte de alergare ușoară și versatilă pentru alergare amortizată. Cheia ta pentru a debloca traseul.

Schimbă modul în care privești alergarea pe traseu. Pantoful Cloudvista ultraușor și versatil Cloudvista combină tehnologia Helion™ superfoam și CloudTec® pentru un confort de neegalat. În timp ce sistemul Missiongrip™, mereu fiabil, înseamnă că este pantoful ideal pentru orice alergător de trail pe distanțe scurte și medii.

Unul dintre cei mai ușori pantofi din colecția noastră de trail, partea superioară Cloudvista vă asigură confort și ușurință în purtare. Cu peste 70% poliester reciclat, o limbă perforată și o apărătoare de noroi din TPU, este un pantof tehnologic făcut pentru trasee cu un stil care funcționează atât pe trasee, cât și în afara lor.

Cloudvista este un pantof pentru fiecare alergător de trail. Este construit pentru a traversa fără probleme liniile drepte din pădure și pentru a face bucle prin buclele de pe malul lacului, fiind în același timp proiectat de elvețieni pentru o cursă moale pe potecile cu strat dur. Versatil, agil și confortabil, este vorba despre a te bucura de experiența și entuziasmul de a fi în aer liber.

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul 2022 Q3
Tipul de lovire a piciorului Neutru
Tipul de pantofi de alergare formare
Tipul de suprafață - de rulare Drumul , Teren - potecă
Reglarea pantofului Respirabil
Lățimea pantofilor Standard
Înmuierea Amortizare mare
Picătură 9 mm
Tehnologie Helion™ superfoam

Helion™ superfoam

Helion este spuma amortizată care le face pe toate. Metodele avansate de fabricație combină elemente de spumă mai rigide cu secțiuni mai moi pentru a obține proprietăți materiale mai bune. Helion are o greutate redusă, dar are un randament energetic mare. Este receptivă, dar protectoare. Este, de asemenea, rezistent la schimbările de temperatură pentru o performanță ridicată pe tot parcursul anului. Helion este mai mult decât o simplă spumă. Este super spumă.