info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

On Running Performance Long-T W

Cămașă sport pentru femei

Alege marimea ta Cum să alegi?

V Luni 13. 5. la tine acasa

În această mărime, avem doar 1 articol. Acum sau niciodată.

261 Lei 416 Lei vei economisi 155 Lei -37 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

On Running

000213.00239

Un top de agrement ușor, dar protector, simplu, dar sofisticat, casual, dar puternic. Topul Performance Long-T atinge echilibrul potrivit.

Adaptarea la alergare

Long-T este construit pentru a performa în condiții schimbătoare. Acesta combină respirabilitatea cu căldura, menținând temperatura corpului în zona de confort chiar și atunci când antrenamentul te duce în afara acesteia. Această caracteristică adaptivă îl face ideal pentru antrenamente cu cronometre sau în condiții meteo nesigure. Cusăturile sunt plasate tacticos pentru a reduce la minimum iritațiile și distragerile.

Țesătură japoneză ultraușoară

Se folosește o țesătură japoneză cu uscare rapidă, incredibil de ușoară, pentru capacitatea sa de a îndepărta eficient umezeala de pe piele. Te încălzește atunci când îți este frig și te lasă să respiri atunci când este cald. Un tratament antibacterian special este integrat în fire pentru a spori prospețimea.

Sofisticare simplă

După cum sugerează și numele, Long-T este plin de contradicții. Ușor, dar protector. Detaliat, dar simplu. Casual și confortabil, dar construit pentru cel mai înalt nivel de performanță în alergare. Este confecționat din plasă cu uscare rapidă, astfel încât îl puteți purta pentru alergarea de dimineață și apoi a doua zi - și să arătați bine în timp ce le faceți pe amândouă.

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții
Sezonul 2021 Q1
Lungimea mânecii Mânecă lungă
Îmbrăcăminte caracteristică Transpirație , Slabă
Tehnologie Antiodor , Moisture Wicking , Quick Drying , UV Protection

Antiodor

Țesătură tratată pentru a întârzia dezvoltarea bacteriilor care provoacă mirosuri în îmbrăcăminte. Hainele rămân proaspete pentru mai mult timp.

Moisture Wicking

Țesăturile cu această etichetă îndepărtează transpirația și umiditatea de pe piele pentru a menține alergătorul uscat.

Quick Drying

Printr-o combinație de selecție a țesăturii și/sau de construcție a hainelor, transpirația și umiditatea sunt îndepărtate de piele spre suprafața țesăturii, care se poate usca mai repede.

UV Protection

Îmbrăcămintea cu această etichetă protejează purtătorul de razele UV dăunătoare.