info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

On Running Performance-T W

Cămașă sport pentru femei

Alege marimea ta Cum să alegi?

Disponibilitatea bunurilor
mai întâi alegeți mărimea
299 Lei 416 Lei vei economisi 117 Lei -28 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

On Running

000202.00236

Un tricou de alergare puternic pentru curse. Este tăiat la maxim și echilibrează protecția ultraușoară cu respirabilitatea și lejeritatea.

Tăiat la maxim

Performance-T este proiectat de elvețieni pentru a susține alergarea la cel mai înalt nivel. Acesta prezintă un amestec de țesături premium într-un design ușor pentru o ușurință extremă. Toate cusăturile sunt lipite cu bandă adezivă, nu cusute, astfel încât să vă simțiți ca și cum nu purtați nimic. Protecția de care aveți nevoie, într-un stil pe care toată lumea îl va dori.

Protecție respirabilă

Rămâi vizibil mai proaspăt în timpul și după alergare datorită materialului Performance-T ușor, care elimină umezeala și se usucă rapid. Partea frontală rezistentă la rupere este concepută pentru a proteja, usca și proteja. În timp ce spatele este prevăzut cu o plasă foarte respirabilă, care controlează umezeala, pentru un flux de aer revigorant și o alergare fără restricții.

Partea superioară a podiumului

Modelul Performance-T a fost creat pentru a fi performant în condiții de căldură. Este fabricat cu cele mai bune materiale din clasa sa pentru a oferi o funcție de curse de top acolo unde aveți nevoie de ea. Experimentați performanța simplificată care nu pare, dar vă oferă totul.

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2021 Q1
Lungimea mânecii Mânecă scurtă
Îmbrăcăminte caracteristică Transpirație , Slabă , Vizibilitate ridicată
Tehnologie Antiodor , Moisture Wicking , Quick Drying , UV Protection

Antiodor

Țesătură tratată pentru a întârzia dezvoltarea bacteriilor care provoacă mirosuri în îmbrăcăminte. Hainele rămân proaspete pentru mai mult timp.

Moisture Wicking

Țesăturile cu această etichetă îndepărtează transpirația și umiditatea de pe piele pentru a menține alergătorul uscat.

Quick Drying

Printr-o combinație de selecție a țesăturii și/sau de construcție a hainelor, transpirația și umiditatea sunt îndepărtate de piele spre suprafața țesăturii, care se poate usca mai repede.

UV Protection

Îmbrăcămintea cu această etichetă protejează purtătorul de razele UV dăunătoare.