info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

On Running Trail Breaker

Hanorac sport pentru bărbați

Alege marimea ta Cum să alegi?

Ve Joi 9. 5. la tine acasa

În această mărime, avem doar 1 articol. Acum sau niciodată.

552 Lei 1 046 Lei vei economisi 494 Lei -47 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

On Running

000133.00322

Trail Breaker dispune de hidrofobie și ventilație zonală și este conceput pentru alergarea pe ploaie.

Nu există cale de întoarcere

Atacatori. Aici este proiectat Trail Breaker. Partea din față a acestei mâneci lungi de performanță fără PFC cu tratament hidrofug DWR acționează ca un scut ultraușor împotriva vântului și a ploii. Este ideală atunci când te grăbești la vale. Deci, indiferent de condiții, puteți înfrunta aventura cu capul sus.

Făcut să respire

Alergarea în medii umede vă aduce aer proaspăt și perspective noi. Trail Breaker este făcut pentru a vă menține confortabil. Partea frontală de protecție respirabilă lucrează cu plasa de ventilație de pe spate pentru o ventilație optimă. Care este rezultatul? Vei rămâne în zona ta de confort chiar și pe urcările dificile.

Inovează. Să pătrundă.

Fiecare detaliu al modelului Trail Breaker este conceput pentru a vă permite să depășiți orice limită, de la fermoarul extins pentru reglarea ușoară a fluxului de aer suplimentar, până la fereastra ceasului pentru o verificare rapidă a statisticilor dumneavoastră. Toate acestea pentru a vă asigura că, chiar și atunci când vremea se schimbă, obiectivul dumneavoastră poate rămâne același. Fugi ca un sălbatic.

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2021 Q1
Capota Nu