info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Sensor Coolmax Tech pánské triko dl.rukáv černá

Tricou funcțional pentru bărbați

Alege marimea ta Cum să alegi?

Disponibilitatea bunurilor
mai întâi alegeți mărimea
198 Lei 247 Lei vei economisi 49 Lei -20 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Sensor

20100015

Un tricot cu model stretch ușor, cu un singur strat, care formează o combinație perfectă de fibre de poliester funcționale Coolmax Fresh, microfibre de poliester și elastan. Microfibra de poliester utilizată îmbunătățește semnificativ senzația la atingere. Proprietățile antibacteriene sunt îmbunătățite și mai mult prin finisajul suplimentar Silver Plus, care împiedică dezvoltarea bacteriilor și răspândirea mirosurilor. Profilul țesăturii tricotate și compoziția materialului garantează proprietăți excelente, cum ar fi absorbția ridicată a umezelii, elasticitatea ridicată, precum și stabilitatea dimensională și rezistența. Țesătura tricotată este rezistentă la radiațiile UVA și UVB la nivel de protecție solară cu un indice de 50.

Tehnologia Coolmax EcoMade

Venim cu o altă inovație sub forma materialului Coolmax Ecomade. Îmbrăcămintea păstrează aceleași proprietăți și beneficii ca și până acum, fiind în același timp mai prietenoasă cu mediul. Fibra conține un procent ridicat de material reciclat (97%) și astfel atenuează impactul asupra mediului. Este fabricată din sticle de plastic folosite, care sunt transformate în șase etape pentru a servi drept bază pentru hainele noastre funcționale. Acest lucru face ca noul material să fie și mai performant în ceea ce privește evacuarea umidității de pe corp, astfel încât vă veți simți minunat pe tot parcursul purtării.

  • Tricot certificat
  • Îmbogățit cu ioni de argint
  • Croială anatomică sofisticată care nu limitează libertatea de mișcare
  • Primul strat tehnic foarte funcțional
  • Material tricotat ușor, elastic și cu uscare rapidă
  • Protecție antibacteriană permanentă care previne apariția mirosurilor
  • Cusături plate
  • Numeroase opțiuni de culoare
  • Evacuare super rapidă a umezelii de pe piele
  • Moliciune, lejeritate și respirabilitate ridicată

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții , ciclism , schi fond
Sezonul 2021 Q1
Lungimea mânecii Mânecă lungă
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului , Transpirație , Elastic
Tehnologie CoolMax®

CoolMax®

COOLMAX® este un material funcțional ale cărui fibre sunt excelente pentru eliminarea umidității. Această proprietate este crucială în timpul activităților în care apare transpirația. Materialul îndepărtează umezeala de pe corp prin fibrele fine, unde se evaporă mai repede. Senzația de răcire și confortul sunt principalele sale avantaje.