info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Sensor Merino Air traveller

Cămașă de timp liber pentru bărbați

Alege marimea ta Cum să alegi?

Ve Joi 9. 5. la tine acasa

În această mărime, avem doar 1 articol. Acum sau niciodată.

275 Lei 316 Lei vei economisi 41 Lei -13 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Sensor

23100014

Lenjerie intimă funcțională și ușoară în culori naturale, realizată din tricot exclusiv Merino Air. În acest caz, faimosul Merino este pus în valoare de o notă de poliamidă, care îmbunătățește termoreglarea tricotajului, crește elasticitatea, stabilitatea formei și îi prelungește durabilitatea. Croială confortabilă, dar sexy.

Cu noua colecție Merino Lifestyle, avantajele lânii Merino au ajuns în sfârșit în oraș. Avantajele bine-cunoscutelor tricoturi Sensor Merino Air, Active sau Upper au luat forma unor croieli mai lejere, ideale pentru jungla de beton, pe șosea și pentru alte activități de agrement. Întotdeauna pe bază de lână merino premium, certificată, o croială modernă, sofisticată și confortabilă, împreună cu un design simplu și culori contemporane. Printre proprietățile unice ale lânii merino se numără protecția antibacteriană de durată pentru a preveni mirosurile, este un material potrivit pentru utilizarea pe tot parcursul anului, răcorește vara și încălzește iarna și, nu în ultimul rând, faptul că este o resursă regenerabilă și cine nu ar vrea să fie mai blând cu Pământul nostru, cel mai prețios lucru pe care îl avem în zilele noastre.

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții , ciclism , schi fond
Sezonul 2023 Q1
Lungimea mânecii Mânecă scurtă
Îmbrăcăminte caracteristică Transpirație
Tehnologie Merino vlna

Merino vlna

Lâna Merino provine de la un tip special de oaie care trăiește în regiunile reci. Articolele de îmbrăcăminte realizate din acest material sunt foarte plăcute la atingere și nu se zgârie. Structura fibrei și tehnologia de țesere creează mai multe "buzunare de aer" și garantează astfel confortul termic al purtătorului. Buzunarele păstrează aerul cald pe corp și formează o izolație foarte eficientă. Merino neutralizează transpirația, elimină în mod natural mirosul, este rezistent la murdărie și are proprietăți de autocurățare. Fibrele sunt capabile să absoarbă cantități mari de umiditate, menținând în același timp suprafața uscată și caldă. Printre beneficiile incontestabile se numără un grad ridicat de izolare, o respirabilitate perfectă, capacitatea de a îndepărta umezeala de piele și protecția UV. Datorită ingredientelor sale naturale și degradabile, hainele din lână merinos sunt potrivite pentru cei care suferă de alergii și astm.