info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Sensor Merino Bold Pánské Triko dl.rukáv Roll Neck

Cămașă cu mânecă lungă pentru bărbați

Alege marimea ta Cum să alegi?

Ve Joi 9. 5. la tine acasa

În această mărime, avem doar 2 articole. Va fi unul al tău?

341 Lei 534 Lei vei economisi 193 Lei -36 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Sensor

22200042

Lenjerie intimă funcțională și ușoară realizată din tricot exclusiv Merino Air. În acest caz, faimosul Merino este îmbunătățit cu o notă de poliamidă, care îmbunătățește termoreglarea tricotajului, crește elasticitatea, stabilitatea formei și îi prelungește durabilitatea. Acesta este un tricot simplu realizat dintr-un amestec de lână Merino foarte fină și mătase poliamidă. Produsul este înviorat de cusături plate colorate. Datorită materialului cu uscare rapidă, această lenjerie intimă este perfectă pentru sporturi cu impact puternic, sporturi de interior și activități în aer liber. #sensormerino

  • Material tricotat foarte ușor, elastic și cu uscare rapidă
  • Majoritatea materialelor provin din surse regenerabile
  • Lână Merino de calitate din Noua Zeelandă folosită
  • Moliciune, lejeritate și respirabilitate ridicată
  • Termoreglare excelentă
  • Material cu uscare rapidă
  • Merino păstrează căldura chiar și atunci când este ud
  • Protecție antibacteriană permanentă pentru a preveni mirosul
  • Cusături plate

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții , Schi alpin , schi fond
Sezonul 2022 Q3
Lungimea mânecii Mânecă lungă
Îmbrăcăminte caracteristică Transpirație , Slabă
Tehnologie Standart 100 by Oeko-Tex® , Merino vlna

Standart 100 by Oeko-Tex®

Un sistem global de testare și certificare a materiilor prime textile, a produselor intermediare și a produselor finite în toate etapele de producție. Acesta include, de asemenea, testarea materialelor netextile. Scopul este de a se asigura că produsul nu conține substanțe nocive.

Merino vlna

Lâna Merino provine de la un tip special de oaie care trăiește în regiunile reci. Articolele de îmbrăcăminte realizate din acest material sunt foarte plăcute la atingere și nu se zgârie. Structura fibrei și tehnologia de țesere creează mai multe "buzunare de aer" și garantează astfel confortul termic al purtătorului. Buzunarele păstrează aerul cald pe corp și formează o izolație foarte eficientă. Merino neutralizează transpirația, elimină în mod natural mirosul, este rezistent la murdărie și are proprietăți de autocurățare. Fibrele sunt capabile să absoarbă cantități mari de umiditate, menținând în același timp suprafața uscată și caldă. Printre beneficiile incontestabile se numără un grad ridicat de izolare, o respirabilitate perfectă, capacitatea de a îndepărta umezeala de piele și protecția UV. Datorită ingredientelor sale naturale și degradabile, hainele din lână merinos sunt potrivite pentru cei care suferă de alergii și astm.