info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Silva Running Carbon 100-120cm Default

Bastoane de alergare unisex

Ve Joi 9. 5. la tine acasa

Avem doar 1 articol. Acum sau niciodată.

Veți primi o reducere suplimentară de 20 % la acest produs în coșul de cumpărături cu codul
NGNSV20
716 Lei 722 Lei vei economisi 6 Lei
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Silva

38116

Păstrați-vă ritmul cu bețele reglabile de la Silva Running. Alergarea cu bastoanele vă salvează picioarele la cursele lungi, la curse și pe terenuri deosebit de dificile. Acești bețe de alergare de trekking din carbon ușor vă vor ajuta să vă mențineți ritmul la urcare, să vă îmbunătățiți stabilitatea pe terenuri tehnice și să vă salvați picioarele atunci când alergați pe distanțe lungi și la curse.

Bățurile reglabile Silva Running 100-120 cm sunt fabricate din 100% carbon 3K și cântăresc 420 de grame pe pereche. Dacă sunteți în căutarea unei perechi de bețe ușoare pentru alergare pe traseu care să vă mențină mai rapid pentru mai mult timp, acești bețe vă vor satisface așteptările. Echipa de atleți Silva, formată din alergători entuziaști și experimentați precum Mimmi Kotka și Petter Restorp, a testat bețele în condiții dificile și a contribuit cu feedback valoros la echipa noastră de dezvoltare a produsului.

Găsiți lungimea ideală a bastonului dvs.

Bățurile reglabile de la Silva Running sunt disponibile în 2 game de lungimi diferite, pentru a vă potrivi înălțimea cu cea mai potrivită lungime de băț. Alegeți între 100-120 cm și 120-140 cm. Pentru a găsi lungimea corectă a bastonului, măsurați distanța dintre sol și mâna dvs., cu coatele îndoite la aproximativ 90 de grade în lateral.

Bățurile reglabile - ideale pentru urcările extreme și secțiunile lungi și plate

Deoarece acești bețe sunt reglabili, puteți schimba și lungimea lor, ceea ce îi face potriviți pentru antrenamente și curse cu urcări extreme și secțiuni lungi de plat. Nu trebuie să faci niciodată compromisuri atunci când vine vorba de lungimea potrivită, pur și simplu o reglezi cu ajutorul Flicklock-ului din aluminiu ușor de utilizat. Este o blocare rapidă pentru întindere, asigurând funcționarea fiabilă a bețelor și minimizând timpul de tranziție de la pliat la utilizarea completă. Bețele au mânere extinse, astfel încât vă puteți ajusta aderența în funcție de cât de abrupt este terenul.

Pliere inteligentă în formă de Z

Bețele pot fi atașate cu ușurință la o vestă sau la un rucsac de alergare datorită pliajului inteligent în formă de Z, ceea ce înseamnă că bețele se pliază în 3 părți.

Mănușă cu eliberare rapidă

Mănușa cu eliberare rapidă permite libertatea de mișcare și este confecționată din material respirabil pentru a vă menține confortul în timpul orelor lungi de alergare pe orice vreme.

Gata pentru mișcarea ta naturală în toate anotimpurile

Bețele sunt deja pregătite pentru toate anotimpurile și toate tipurile de teren. Perechea ta de bețe de alergare Silva include labe de cauciuc și cupe de zăpadă înlocuibile, completate de vârfuri concave din carbură. Vârfurile din carbură au o formă concavă care permite mișcarea ta naturală de alergare. Vârfurile sunt înlocuibile, astfel încât bețele dvs. de alergare Silva vor rezista mulți, mulți kilometri. Acești bețe sunt făcuți pentru alergare, la fel ca tine.

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2023 Q1
Tipul de băț Pliabil
Material pentru stâlp de trekking carbon