info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Cureaua de alergare unisex Silva Strive Belt Black

Silva Strive Belt Black

Cureaua de alergare unisex

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
144 Lei 168 Lei vei economisi 24 Lei -14 %

Silva

37910

Centura Strive Belt Black este o centură ușoară și flexibilă pentru banda de alergare, ideală pentru alergările de dimineață sau de seară. Alergați cu încredere știind că aveți telefonul, cheile, energia și cărțile de credit cu dvs. - în siguranță și uscate.

Centura Strive Belt Black este elastică, ușor de reglat și are un spate din plasă respirabilă pentru o potrivire confortabilă. Chiar dacă Centura Strive Belt Black este mică și flexibilă, îți permite să transporți mai mult decât pare la prima vedere. Dispune de un compartiment principal extensibil care se extinde pentru a găzdui telefoane mai mari sau alte articole, cum ar fi batoanele energizante sau gelurile, și două buzunare mai mici din plasă - unul cu acces ușor pentru batoane sau geluri și un buzunar cu fermoar cu un cârlig pentru chei pentru a depozita chei sau cărți de credit.

Zonele reflectorizante de pe centură, combinate cu suportul de lumină Silva Tyto, asigură vizibilitatea atunci când alergi pe străzile aglomerate. Cu o greutate subțire de doar 100 de grame, centura Strive Belt Black este alegerea ideală atunci când vrei doar să alergi rapid și spontan.

În comparație cu modelele anterioare, noua serie Strive Belt are un buzunar principal mai mare, care poate găzdui telefoane de dimensiuni mai mari, plus size.

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2022 Q3
Tipul de sac sac de fund
Volumul sacului/rucsacului Până la 5 litri
Utilizarea genții/rucsacului Alergare