info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Silva Strive Mountain Pack 23+3 M/L

Rucsac de alergare 23+3L

Alege marimea ta Cum să alegi?

In stoc la furnizor
Livrare în 8-11 zile lucrătoare
472 Lei 512 Lei vei economisi 40 Lei -8 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Silva

38013

Silva Mountain Pack 23+3 este partenerul tău de alergare suprem cu cel mai mare volum. Planificați o cursă de aventură sau organizați aventuri mai lungi și autosuficiente? Atunci acesta este rucsacul tău ideal pentru alergare! Este ușor, dar confortabil, datorită sistemului unic Silva Embrace, dezvoltat pentru o potrivire excelentă în timpul alergărilor de mai multe ore cu rucsacuri grele.

Sistemul Silva Embrace System este un sistem de susținere conceput pentru a vă îmbrățișa corespunzător și pentru a vă asigura că rucsacul nu se mișcă pe spate. Este un sistem de susținere cu două straturi, cu aripi laterale pentru o îmbrățișare strânsă și trei puncte de fixare pentru o stabilitate sporită. Acest sistem face ca rucsacul să fie foarte confortabil de purtat și de alergat și previne ca rucsacul să se balanseze. Sistemul Silva Embrace ajută, de asemenea, la îmbunătățirea distribuției greutății între umeri, spate și talie, ceea ce face ca rucsacul să fie ușor de alergat, chiar și atunci când este plin cu o încărcătură grea.

rucsacul Strive Mountain Pack este foarte confortabil datorită centurii de talie largă și confortabilă și curelelor duble pentru stern și flexibil atunci când împachetezi echipamentul, grație curelelor de susținere și de compresie. Echipamentul, hainele sau telefonul dvs. vor fi protejate chiar și pe vreme ploioasă. Rucsacul de alergare are o închidere cu rolă rezistentă la intemperii, un fund întărit și buzunare cu fermoar pentru obiectele mai mici. Materialele folosite pentru confecționarea rucsacului de alergare se usucă rapid și pot fi atârnate cu ușurință la uscat. Acesta este cu adevărat rucsacul de alergare pentru o cursă de weekend sau pentru a alerga între cabanele de munte cu prietenii!

Rucsacul Mountain Backpack are toate caracteristicile de care ai nevoie pentru o alergare pe munte sau pentru mulți kilometri pe acel traseu frumos din pădure: buzunare ușor accesibile, astfel încât ceea ce ai nevoie să fie mereu la îndemână, fără a fi nevoie să te oprești. Există două buzunare cu plasă pe piept pentru flacoane moi (nu sunt incluse) și două buzunare cu fermoar pe centură, în care pot încăpea telefonul, mănușile, pălăriile sau gelurile și batoanele. Există, de asemenea, două buzunare din plasă pe părțile laterale pentru jachetă, pălărie sau mănuși.

Interiorul este format dintr-un compartiment mare și un mic buzunar cu fermoar - perfect pentru bateria lanternei frontale. Rucsacul de alergare este, de asemenea, pregătit pentru un rezervor de hidratare (nu este inclus) cu un buzunar central cu închidere Velcro și ieșiri pentru rezervor, bucle de fixare și cârlige pentru furtun.

Acest rucsac de alergare are, de asemenea, un fluier pentru situații de urgență și detalii reflectorizante pentru o vizibilitate excelentă atunci când alergi pe întuneric. Este pregătită pentru integrarea farurilor cu prize pentru cabluri și un compartiment pentru baterii. Acest produs se poate spăla manual.

Specificații:

  • Volumul total al rucsacului 23 + 3 litri Volum reglabil cu capacul de rulare de sus și curele de compresie.
  • Silva Embrace System Sistem de transport cu două straturi, cu aripi laterale elastice pentru o potrivire perfectă pe corp.
  • Rezistent la intemperii Închidere cu rola de sus, buzunare cu fermoar și fund întărit
  • Buzunare ușor accesibile 2 buzunare la piept și 2 buzunare la centură
  • Durabil, ușor și respirabil Materiale de înaltă calitate, cum ar fi cataramele Duraflex și plasa respirabilă pentru o ventilație optimă și eliminarea transpirației

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții
Sezonul 2022 Q1
Tipul de sac rucsac , vesta de alergare
Volumul sacului/rucsacului 21-29 litri
Utilizarea genții/rucsacului Drumeții și expediții , Alergare