info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Craft Boty CTM Nordlite Speed bílá

Pantofi de alergare pentru bărbați

Variante de culoare

Alege marimea ta Cum să alegi?

Disponibilitatea bunurilor
mai întâi alegeți mărimea
864 Lei 979 Lei vei economisi 115 Lei -12 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Craft

1913376 900007

Pantoful de șosea Nordlite Speed poate fi descris ca fiind "simplitatea este putere". Acesta oferă o revenire de energie excelentă pentru a susține performanța tuturor alergătorilor care se ocupă serios de alergare. Nordlite Speed oferă alergătorului cea mai bună dinamică și confort din clasa sa.


Amortizarea este elementul cheie - talpa intermediară Cr Foam™. Această spumă este chiar mai ușoară și chiar mai rapidă decât orice compus tradițional de amortizare. Datorită turnării prin injecție în doză unică sub presiune supercritică, Cr Foam™ primește o explozivitate extremă, fără de care nu veți dori să vă lipsi la o alergare rapidă. Între timp, această metodă de producție este non-toxică, iar spuma de amortizare poate fi reciclată și reutilizată. Placa Ultra Carbon Plate™ asigură stabilitate și, astfel, o eficiență ridicată a jocului de picioare.


Partea superioară este un material din plasă cu un singur strat, foarte rezistent la abraziune, dar ușor și confortabil.


Cădere: 6 mm
Înălțimea de amortizare a vârfului: 34 mm
Înălțimea de amortizare a călcâiului: 40 mm


Material partea superioară: Material: Plasă TPU 93%, TPU 7%, talpă intermediară: 100% spumă EVA, 100% carbon, talpă exterioară: 100% cauciuc

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2023 Q3
Tipul de lovire a piciorului Neutru
Tipul de pantofi de alergare formare , curse
Tipul de suprafață - de rulare Drumul
Reglarea pantofului Respirabil
Lățimea pantofilor Standard
Înmuierea Amortizare mare
Picătură 6 mm
Tehnologie Ultra Carbon Plate™ , Ultra Rebound

Ultra Carbon Plate™

Placă de carbon în talpa intermediară cu o distribuție unică în zona degetelor. Acest lucru face ca încălțămintea să fie perfect rigidă și dinamică în tranziția spre revenire, permițându-vă în același timp să folosiți munca naturală a degetelor și arcurile transversale pentru a stabiliza piciorul. Astfel, chiar și pe teren ușor, puteți alerga la viteză maximă fără să vă pierdeți stabilitatea.

Ultra Rebound

Talpă din spumă TPU de înaltă energie pentru o tranziție și mai rapidă la revenire.