info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Craft OCRxCTM Vibram Elite

Pantofi de alergare pentru bărbați

Variante de culoare

Alege marimea ta Cum să alegi?

Disponibilitatea bunurilor
mai întâi alegeți mărimea
438 Lei 591 Lei vei economisi 153 Lei -26 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Craft

1911737 211582

Conceput pentru viteză. Această nouă generație de pantofi de curse cu obstacole refuză să facă compromisuri. Craft OCRxCTM Vibram Elite este un pantof de curse pur care, pe lângă dinamică, nu duce lipsă de o mare stabilitate și de ajustări concepute pentru cursele cu obstacole.

La baza pantofului se află o aderență agresivă realizată din compusul ultra-durabil Vibram Megagrip într-o versiune ușoară Litebase, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că veți aluneca pe orice suprafață, fie că este vorba de noroi, zăpadă sau suprafețe umede cu obstacole.

Nu lipsește nici drenajul de sub picior, astfel încât toată umezeala se scurge imediat, iar pantoful nu cântărește nici un gram în timpul cursei. Performanța excelentă în noroi și pe teren umed este îmbunătățită de partea superioară din nailon ușor și respirabil. Pentru o durabilitate suplimentară, partea superioară este protejată de o turnare solidă din cauciuc pe vârf și călcâi. Materialele folosite nu numai că își fac treaba perfect, dar sunt și foarte ușor de curățat.

Stratul de amortizare de 20 mm cu o cădere de 5 mm este de contact și receptiv pentru a vă oferi cea mai bună senzație de teren sau de echilibru pe obstacole. Chiar și așa, confortul este suficient pentru cursele mai lungi.

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2023 Q1
Tipul de lovire a piciorului Neutru
Tipul de pantofi de alergare curse
Tipul de suprafață - de rulare Teren - potecă
Reglarea pantofului Respirabil
Lățimea pantofilor Standard
Înmuierea Amortizare medie
Picătură 5 mm
Tehnologie Vibram® Mega Grip

Vibram® Mega Grip

Talpă exterioară Vibram® Mega Grip pentru aderență și tracțiune excelente în condiții uscate și umede.