info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Craft CTM Ultra 2 M

Pantofi de alergare pentru bărbați

Variante de culoare

Alege marimea ta Cum să alegi?

Disponibilitatea bunurilor
mai întâi alegeți mărimea
453 Lei 591 Lei vei economisi 138 Lei -23 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Craft

1912181 895350

Un pantof care le face pe toate? Acesta este modul în care ați putea descrie noul nostru CTM ULTRA. Talpa versatilă vă va ține piept nu doar pe asfalt, ci și pe drumuri pavate și pe trasee urbane. Un strat consistent de amortizare asigură un confort amplu pentru antrenamentele de volum mare, în timp ce greutatea redusă și randamentul energetic superior al spumei vă vor da literalmente un impuls înainte și vă vor stimula performanța în timpul curselor pe șosea și al alergărilor în tempo.

Partea superioară structurată, cu un singur strat, oferă o senzație de moliciune, dar, în maniera pantofilor de sport, îmbrățișează ferm piciorul acolo unde trebuie și îl ancorează perfect în interiorul pantofului. Acest lucru asigură că CTM ULTRA nu se pierde nici măcar în timpul intervalelor ascuțite de pe pistă.

Volum, ritm, sprint, șosea și drumuri asfaltate. CRAFT CTM ULTRA este un pantof incredibil de versatil pentru toți alergătorii care sunt serioși în ceea ce privește antrenamentul lor și care au dorința de a se îmbunătăți continuu.

Forma și geometria acestui model se bazează pe pantoful de curse de top CTM ULTRA CARBON. Materialele folosite sunt, de asemenea, identice, astfel încât caracteristicile reale ale ambelor modele sunt foarte apropiate. Singurul lucru care lipsește aici este placa de carbon. Dinamica și viteza de revenire nu ating un nivel atât de ridicat. Cu toate acestea, această absență este compensată de diferența semnificativă de preț. Așadar, dacă nu căutați un pantof "cel mai bun dintre cei mai buni" și vă mulțumiți cu un pantof ușor peste standard, cu un raport preț/performanță excelent, atunci CTM ULTRA este pantoful potrivit pentru pantofii dumneavoastră.

Specificații:

  • Greutate: 250 g
  • Cădere: 11mm
  • Placă de carbon: nu
  • Înălțimea de amortizare: 33mm

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2022 Q3
Tipul de lovire a piciorului Neutru
Tipul de pantofi de alergare formare
Tipul de suprafață - de rulare Drumul
Reglarea pantofului Respirabil
Lățimea pantofilor Standard
Înmuierea Amortizare medie
Picătură 10 mm
Tehnologie Fast Forward (Vault Foam™) , Ultra Rebound

Fast Forward (Vault Foam™)

Amortizare ultraușoară Vault Foam cu o moliciune și o returnare de energie excelente.

Ultra Rebound

Talpă din spumă TPU de înaltă energie pentru o tranziție și mai rapidă la revenire.