info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Pantaloni scurți sport pentru bărbați Mammut Aenergy Light SO Shorts
Voucher + gratuit

Mammut Aenergy Light SO Shorts

Pantaloni scurți sport pentru bărbați

Variante de culoare

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
600 Lei

Mammut

1023-00760-40203

Când cumpărați acest produs fără reducere suplimentară, veți primi un voucher suplimentar de 100 Lei pentru următoarea comandă.


Pantaloni scurți softshell ușori și rezistenți

Dacă ambițiile tale cresc odată cu temperaturile, acești pantaloni scurți sunt pentru tine! Două buzunare cu fermoar și o centură reglabilă acoperă elementele de bază, magia este în material. Construcție ușoară și respirabilă pentru a menține răcoarea în zilele călduroase, oferind durabilitatea robustă cerută în echipamentul alpin dur. Uscare excepțional de rapidă și absorbție a transpirației pentru a ține pasul cu cele mai dificile eforturi ale tale, elasticitatea lor în patru direcții și tivul tăiat cu laser fără bășici asigură o mișcare confortabilă și fără restricții la fiecare pas. Fie că faceți drumeții, cățărări sau pur și simplu respirați aerul proaspăt alpin, vă veți bucura că ați ales Aenergy Light.

Specificații:

  • Talie elastică cu cordon pentru ajustarea lățimii
  • 2 buzunare frontale cu fermoar compatibile cu hamuri de alpinism
  • Clapetă ascunsă cu închidere cu buton
  • Țesătură softshell dublă extrem de rezistentă la abraziune și foarte extensibilă pentru durabilitate, libertate de mișcare și respirabilitate
  • Mammut logo print

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții , Timp liber , Urcare
Sezonul 2022 Q1
Îmbrăcăminte caracteristică Slabă
Tehnologie Mammut Softech™

Mammut Softech™

Mammut Softech™ combină un al doilea și al treilea strat de îmbrăcăminte și oferă o bună protecție în multe situații meteorologice diferite. Materialele rezistente la abraziune sunt foarte elastice și respirabile pentru o bună reglare a temperaturii.