info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Pantofi pentru femei în aer liber Mammut Ducan BOA® Low GTX Women
Voucher + gratuit

Mammut Ducan BOA® Low GTX Women

Pantofi pentru femei în aer liber

Variante de culoare

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
1 160 Lei

Mammut

3030-04411-50447

Când cumpărați acest produs fără reducere suplimentară, veți primi un voucher suplimentar de 100 Lei pentru următoarea comandă.


Întotdeauna cu un pas înainte: caracteristicile inovatoare ale gamei Ducan în combinație cu sistemul BOA® Fit. Cu o formă anatomică pentru o potrivire și un confort optimi, acest pantof este conceput pentru a se încălța ca o șosetă și oferă o ajustare rapidă și precisă datorită sistemului inovator BOA® Fit System.

Talpa intermediară din oțel cu arc îmbunătățește absorbția șocurilor și promovează rostogolirea naturală a piciorului, în timp ce stabilitatea laterală reduce presiunea asupra arcului. O membrană impermeabilă GORE-TEX vă menține picioarele uscate atunci când vremea joacă un rol, iar o talpă exterioară sigură Vibram asigură o aderență superioară la fiecare pas. Aventura vă așteaptă cu Ducan BOA® Low GTX.

  • Sistemul BOA® Fit System: oferă performanță și o potrivire precisă, micro-reglabilă. Poate fi manipulat cu mănuși.
  • Construcție flexibilă a limbii GORE-TEX
  • Construcție elastică a ciorapului 3D tricotat

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul 2022 Q3
Reglarea pantofului Rezistent la apă
Înălțimea pantofilor Scăzut
Utilizarea încălțămintei de exterior Drumeții ușoare
Tipul de încălțăminte de exterior A/B
Tehnologie Vibram™ Outsole , Gore-Tex® , BOA®

Vibram™ Outsole

Talpa pantofului este realizată dintr-un amestec de materiale de la Vibram - liderul mondial în producția de tălpi de pantofi, cu o tradiție de peste 75 de ani. Talpa Vibram folosită la acest model este foarte rezistentă la abraziune și oferă o tracțiune ideală în condiții uscate și umede pe șosea și pe alte suprafețe dure.

Gore-Tex®

Membrana Gore-Tex® menține picioarele uscate și confortabile și crește respirabilitatea pentru toate activitățile pe vreme rece. Este un laminat standard cu trei straturi, axat pe durabilitate și longevitate.

BOA®

Legendarul sistem de strângere pe care poate îl cunoașteți de la pantofii de ciclism, cizmele de schi și alte cizme cu schelet. Roata de microîncordare Boa vă permite să vă strângeți cizmele în câteva secunde, cu precizie maximă și fără riscul de a se slăbi sub sarcină.