info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Jachetă izolată pentru femei Mammut Eigerjoch IN Hybrid Jacket Women
Voucher + gratuit

Mammut Eigerjoch IN Hybrid Jacket Women

Jachetă izolată pentru femei

Variante de culoare

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
1 660 Lei

Mammut

1013-01720-50383

Când cumpărați acest produs fără reducere suplimentară, veți primi un voucher suplimentar de 100 Lei pentru următoarea comandă.


Jacheta hibrid pentru femei Eigerjoch IN este din colecția MAMMUT Eiger Extreme. Această jachetă izolată este orientată spre performanță. Este prevăzut cu inserții din țesătură elastică pentru o mai mare libertate de mișcare și respirabilitate. Izolație Materialul fără căptușeală Polartec® Alpha® Direct oferă retenție de căldură fără acumulare de căldură.

  • Material exterior Pertex® Quantum Air, ușor, permeabil la vapori și rezistent la vânt și apă, cu tehnologie Diamond Fuse, pentru un echilibru ideal între protecție împotriva intemperiilor, respirabilitate și durabilitate. rezistent la abraziune
  • Izolație zonală cu 60 g/m² Primaloft® Gold Active de 60 g/m².
  • Pernuțele de pe părțile laterale, brațe și spate din Pontetorto® Merino Tecnowool® de înaltă calitate pentru un confort optim și o temperatură perfectă
  • MAMMUT High Reach Technology™ pentru o libertate de mișcare nerestricționată în timpul cățărării
  • 2 buzunare frontale compatibile cu hamul de cățărare cu acces transversal
  • Jacheta este împachetabilă și poate fi depozitată în buzunarul din față
  • Manșete elastice cu bucle plate pentru degetul mare
  • Tiv parțial elastic pentru o potrivire mai bună

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții , Urcare
Sezonul 2020 Q3
Sezonul anului Toamnă / iarnă
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului , Transpirație , Protecția împotriva vântului , Protecție împotriva ploii
Capota Da
Tipul de jachetă Jachetă
Tehnologie Bluesign® , Pertex Quantum Air , MAMMUT High Reach Technology™ , PrimaLoft Gold , Polartec® Alpha® Direct , Pertex® Microlight , Pontetorto® Merino Tecnowool , Fair Wear

Bluesign®

Acesta este noul standard pentru sănătate, siguranță și protecția mediului în producția textilă. Standardul ecologic Bluesign® a fost creat ca răspuns la o legislație strictă și la cererea tot mai mare de produse textile care să fie ecologice, să nu prezinte riscuri pentru sănătate și să conserve resursele naturale pe cât posibil. Eticheta bluesign® pentru produsele textile garantează o combinație de impact redus asupra mediului și funcționalitate, calitate, design modern și confort ridicat.

Pertex Quantum Air

Pertex® Quantum Air este un material caracterizat de o permeabilitate crescută la aer. Acesta oferă un echilibru între rezistența la vânt și respirabilitate.

PrimaLoft Gold

Izolație de cea mai bună calitate pentru medii foarte reci, care se remarcă prin căldură, rezistență la apă, moliciune și compresibilitate ușoară. Acesta atinge o căldură mai mare atât când este uscat, cât și când este umed. Microfibrele individuale creează buzunare de aer care rețin căldura aproape de corp, împiedicând pătrunderea umezelii și au capacitatea de a se usca mult mai repede decât puful.

Polartec® Alpha® Direct

Polartec® Alpha® Direct este o evoluție a tehnologiei Alpha® care nu necesită utilizarea unei țesături de suport. Forma și dimensiunea îmbunătățită a fibrelor le permite să intre în contact direct cu pielea sau cu alte straturi de îmbrăcăminte. Astfel, această nouă construcție sporește respirabilitatea, face ca haina să fie și mai versatilă și, de asemenea, reduce greutatea totală a hainei.

Izolația activă Polartec® Alpha® Direct eliberează continuu excesul de căldură corporală care, altfel, ar reduce semnificativ confortul atunci când este acumulată. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei brevetate a fibrelor speciale care nu sunt acoperite de niciun strat suplimentar. Deoarece Polartec® Alpha® Direct este un material natural hidrofob, rezistă excelent la toată umezeala și se usucă incredibil de repede.

  • REGLARE TERMICĂ
  • USCARE RAPIDĂ
  • GREUTATE REDUSĂ
  • RESPIRABILITATE RIDICATĂ
  • WASHABILITY
  • MATERIAL FOARTE DURABIL

Pertex® Microlight

Țesăturile Pertex® Microlight au un echilibru foarte bun între greutate, rezistență și rezistență la abraziune. Cu o greutate minimă, îndeplinește cerințele exigente de durabilitate și rezistență la abraziune atunci când este utilizat pe echipamentele sportive.

Se caracterizează prin greutatea redusă și prin pliabilitatea excelentă. Este flexibil, confortabil de purtat și moale la atingere. Pertex® Microlight este rezistent la vânt și la ploaie, se usucă rapid și are o impermeabilitate excepțional de durabilă.

Pontetorto® Merino Tecnowool

Combinație funcțională excepțională de fibre de lână merinos (40%) cu fibre sintetice (45% poliester, 15% nailon). Datorită proporției de fibre de lână, materialul utilizat oferă o bună protecție împotriva frigului și rezistență la mirosul corporal, chiar și atunci când este purtat timp de mai multe zile, de exemplu în expediții. Fibrele sintetice funcționale asigură, de asemenea, că aceste produse se usucă rapid și compensează astfel dezavantajul obișnuit al lenjeriei de corp din lână pură. Combinația perfectă pentru sport și alte activități în aer liber.

Fair Wear

Compania se angajează să asigure condiții de muncă echitabile și sigure în toate fabricile care produc produsele sale. Pentru a îmbunătăți în mod sistematic condițiile de muncă în întregul lanț de aprovizionare, marca s-a alăturat Fundației Fair Wear.