info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Vesta pentru bărbați Mammut Rime Light IN Flex Vest Men
Voucher + gratuit

Mammut Rime Light IN Flex Vest Men

Vesta pentru bărbați

Variante de culoare

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
920 Lei

Mammut

1013-02170-00189

Când cumpărați acest produs fără reducere suplimentară, veți primi un voucher suplimentar de 100 Lei pentru următoarea comandă.


Ideal ca strat termic atunci când se folosește principiul stratificării pentru a menține căldura în centrul corpului. Vesta Rime Light Vest, extrem de ușoară, se potrivește perfect pe corp datorită izolației elastice și a inserțiilor laterale confecționat din fleece Polartec® Power Grid™ stretch. Datorită căptușelii Pertex® Quantum Air, vesta este rezistentă la vânt, fiind în același timp deosebit de respirabilă, extrem de ușoară și compresibilă. Când jacheta atunci când nu aveți nevoie de el, îl puteți depozita cu ușurință în geanta inclusă - Rime Light Flex poate merge cu dvs. peste tot.

  • Tiv Elasticated tiv
  • Poate fi depozitat în buzunarul lateral
  • Fermoar YKK Vislon® cu două direcții pentru o funcționare lină
  • 2 buzunare cu fermoar compatibile cu rucsacul și hamul de cățărare
  • Umplut cu izolație OTI Stretch de 40 g/m² pentru o retenție optimă a căldurii și o mai mare libertate de mișcare
  • Material principal țesut din nailon 20-denier

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul 2021 Q3
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului , Transpirație , Protecția împotriva vântului , Protecție împotriva ploii
Capota Nu
Tehnologie Pertex Quantum Air , Ajungilak® OTI™ Stretch , Polartec® Power Grid

Pertex Quantum Air

Pertex® Quantum Air este un material caracterizat de o permeabilitate crescută la aer. Acesta oferă un echilibru între rezistența la vânt și respirabilitate.

Polartec® Power Grid

Țesătură fleece care duce posibilitățile materialelor tehnice la un nou nivel. Tricotul patentat cu două componente, cu construcție în grilă, îmbunătățește căldura și respirabilitatea, reducând în același timp greutatea țesăturii. Designul bicomponent este proiectat pentru gestionarea optimă a umidității. Suprafața de pe piele este hidrofilă pentru a absorbi transpirația și a o transfera în exterior. Apoi, suprafața exterioară dispersează umiditatea pentru o evaporare mai eficientă. Păstrează corpul uscat chiar și în timpul unei activități atletice sporite. Construcția din plasă creează, de asemenea, canale de aer deschise pentru a îmbunătăți respirabilitatea, compresibilitatea și pentru a reduce greutatea materialului. Avantajele Polartec Power Grid sunt în principal confortul termic, respirabilitatea ridicată, greutatea redusă, capacitatea de ambalare, ușurința de întreținere și uscarea rapidă.